Stefanie en Bjorn over de nieuwelingen

Stefanie en Bjorn over de nieuwelingen

Bjorn en Stefanie vertellen over hun eerste indruk van de nieuwe potentiële bewoners.

Zal Colinda weggestemd worden? vraagt Stefanie zich af. Bjorn weet het nog niet. Uiteindelijk mag de nieuwe deelnemer besluiten wie weg moet maar ze vinden het maar moeilijk te peilen wat de nieuwelingen gaan doen.

Wel weet Stefanie al wie de voorkeur van Ivan heeft. De wenkbrauwen van Bjorn gaan omhoog. “ De bouwer”, zegt ze. Bjorn steekt zijn hand er nog niet voor in het vuur. Dat gaat wel botsen hoor, tussen Ivan en Wim.

Maar wie ziet dit duo zelf er het liefste gaan? Madelon heeft vrij brede ideeën, vindt Bjorn. Wim daarentegen wil heel duidelijk gaan bouwen en meubels maken. Dat kan flink geld opleveren. Zoals Madelon hebben we er al een paar gaat hij verder. Maar wat is het beste voor de groep? Stefanie komt er niet uit. Wim is best een pittige gozer, maar Madelon kan ook el een pittige meid zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 09:28

  Rob heeft alleen maar commentaar en doet niets.hij zou toch gaan masseren? Maar hij roddelt en rookt liever. Tweede laurab

 2. anna at 08:10

  wéér niet geplaatst is Rob nu beschermd door jullie? De kijkcijfers zijn al slecht maar de reacties worden ook steeds minder door deze vertoning!

 3. anneke g at 23:01

  Ik vraag me af wat valt er nog te bouwen dan , dat kost alleen maar geld.
  Wat zijn Mark en Bas van plan met dat incasso gedoe ik was net te laat met wie ze wat willen uit halen toch weer niet Bjorn.
  Is dat pesten nu niet eens over ze doen helemaal niks meer ,zo krijg je toch geen geld binnen.
  En Rob wat doet die de hele dag het is de mannelijke Laura en Laura B hij zegt heel wat van andere maar hij zit ook maar, waar is hij voor binnen gekomen wat wilde hij eigenlijk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *