Waarom heeft Bas niet op Gio gestemd?

Waarom heeft Bas niet op Gio gestemd?

We gaan nog even terug naar gisteren. Zoals jullie op de foto kunnen zien zitten Rob en Bas heerlijk in het gras en daar neemt Rob de kans waar, Bas uit te horen over zijn stemkeuzes. Rob vraagt aan Bas waarom hij Nicole heeft genomineerd. Hij zou toch op Gio stemmen?

Bas zijn antwoord daarop is, dat hij niet op Gio kon stemmen omdat hij eigenlijk niet meer negatief is geweest. Ook zegt Bas te weten dat  Gabriëlle, Nicole en Colinda hier op het bankje over hem hadden geroddeld. Ze hadden gezegd dat Bas de keuken niet schoon had achtergelaten en dat hij het niet had afgemaakt. Gabriëlle had het tegen Bas gezegd, maar Nicole niet. Terwijl Nicole hem verzekerde niet achter zijn rug om te praten. Dat was genoeg voor Bas en toen dacht ik ja, dan krijg je gewoon stemmen van me. Het was dus een tikkie terug concludeert Rob, voor hen niet erg duidelijk! Maar Bas is overtuigd dat ze het wel begrepen hebben.

Ook Rob vertelt hoe hij zijn eerste stemming heeft ervaren. Hij had eigenlijk wel een stem verwacht van Bjorn. Stefanie had namelijk  tegen hem gezegd dat Bjorn boos op hem was. Daar kwam Bjorn verder niet op terug, maar het zou zomaar eens kunnen, dat hij het voor een TV-momentje zou hebben bewaard. Bas antwoordt dat Bjorn dat nooit zou doen. Maar volgens Rob kent Bas hem nog niet goed. Hij wil nog wel een gesprek met hem aangaan, maar Rob vindt Bjorn verder wel een lief ventje.

Verder kletsen de mannen ook nog over de toekomst van Gaby. Hoe ze het gaat aanpakken als tattoeëerder? En of Gaby de kritiek wel begrijpt? Als ze mooie ingekleurde tekeningen maakt en dat verkoopt, zal ze enorm groeien. Alleen dan kan je echt niet opgeven concludeert Rob in wijze woorden.

Er waren inderdaad wel wat kritiekstemmen op Gaby tijdens de nominatie. Wat denken jullie, laat Gaby haar stem nu meer horen en zal ze nu ook “doorpakken”?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *