Mark, Ivan en Rob over de ontgroening

Mark, Ivan en Rob over de ontgroening

Aangezien gisteren een goedkeuring is gegeven voor de ontgroeningsplannen van Mark en Ivan en morgen de twee nieuwe potentiële bewoners komen, hebben Mark en Ivan wat te bespreken. De heren nemen alles nog eens door. Ook Rob sluit zich bij de heren aan. Tijd voor een ontgroening vergadering!

Volgens Ivan moet het gewoon een beetje afschrikken, de nieuwe potentiële bewoners moeten niet denken dat Utopia een vakantieoord is. Eerst moeten ze zich uiteraard voorstellen in de loods en rond 14:00 start voor hun de lockdown. De lockdown-ers krijgen een overlevingspakketje mee. En Ivan heeft nog wel wat aanvullingen, weet je wat leuk is? Als ze samen iets moeten doen om aan eten te komen. Dan kunnen we gelijk zien hoe ze samenwerken. Er komen vervolgens verschillende ideeën voorbij. Zoals eigen urine drinken en met je hoofd in een koeienvlaai. Rob remt Ivan en Mark een beetje af. Come on jongens het is geen studentenvereniging! Dat de nieuwe bewoners een aantal beproevingen krijgen is wel zeker, zoals vuur maken en daarmee een touw door branden waardoor er een zak naar beneden valt met bijvoorbeeld een slaapzak. De nieuwelingen mogen enkel in de gym, kas en werkhok komen, en als ze naar binnen willen komen door bijvoorbeeld regen zullen ze de gehele loods schoon moeten maken. Ze zullen zelf moeten koken en de volgende morgen kunnen ze gelijk de koeien mee verzorgen. Ook wil Mark ze testen op hun sportiviteit en mentaliteit gaan we zoeken voegt Rob eraan toe. Ze moeten volgens Mark laten zien dat ze hier willen blijven, het is niet lang leve de lol! Bas hoort de plannen en vindt dat Mark de nieuwelingen kan verplichten hun hoofd in een koeienvlaai te stoppen als hij zoiets zelf niet heeft gedaan. Mark besluit vervolgens om een vlaai op te zoeken en woord bij daad te voegen. Nu kan ik dat wel vragen aldus Mark. Er staat de nieuwe bewoners die morgen binnen zullen komen heel wat te wachten, spannend!

Mark stopt hoofd in koeienvlaai

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:29

  Idd, ik ben het voor een groot deel eens met eerdere/onderstaande reacties. Hoe verzinnen ze het. Wat ze die potentiele / nieuwe inwoners allemaal willen laten doen. Idd. om te kotsen.

  Zo ga je niet met elkaar om. Er zijn andere (fatsoenlijke) manieren te bedenken, om juiste en gemotiveerde kandidaten binnen te halen.

 2. Marja at 10:38

  Hoe kunnen de nieuwe bewoners de ouwe zooi leren kennen als ze niet behoorlijk worden toegelaten. Je moet wel erg gemotiveerd zijn als je dit al heb gehoord voor je erin gaat. Het zijn een stelletje sadisten in utopia

 3. Anja at 18:16

  Dat hier goed keuring voor gegeven word is te gek voor woorden, en wat die 3 niet allemaal verzinnen, ze moeten dit zelf allemaal eens doorstaan, als ik de kandidaten was, zou ik rechts omkeerd maken, dit is toch geen samenleving die ze zo graag willen? Wat een slecht voorbeeld, je zou er van gaan kotsen. Ik hoop dat vele met mij het paspoort op gaan zeggen,. GEEN WOORDEN VOOR DIE HIER TOESTEMMING VOOR HEBBEN GEGEVEN. Ja toch……. 1 woord…..GATVERDAMMEN! ZO GA JE NIET MET MENSEN OM.

  • David Brigham at 19:15

   Ik hoop het (=veel opzeggingen) met je — het is inderdaad om te kotsen. Niet dat de redactie (nog zo’n hoogtepuntje van miezerigheid) ervan zal leren, want ze hebben al lang laten zien dat ze lak hebben aan de kijker.

 4. Jolanda at 17:28

  ….en hierbij stop ik dan ook met kijken naar Utopia….wat n verschrikkelijke manier om met elkaar om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *