Utopia bewoners na de stemming

Utopia bewoners na de stemming

Gina, Colinda en Gaby zijn genomineerd, voor de een was het verrassend en voor de andere wat minder. Zo snapt Gina er niks van, Colinda had het verwacht en Gaby moet flink aan de slag met zichzelf. Ook de publieksstem van Ivan roept vragen bij Ivan op.

Gina
Na afloop neemt Mark Gina’s hand in de zijne en loodst hij haar mee naar buiten. Hij wil weten hoe ze zich voelt klote, hè? Gina ontkent, alles gaat goed. Tot Mark een arm om haar schouders heen slaat. Ik ben er voor je fluistert hij haar toe. Dat is het moment dat Gina breekt, er verschijnen al snel tranen. De twee gaan vervolgens op de schommelbank zitten en Mark probeert zijn vriendin Gina wat te troosten. Ze zal heus niet naar huis gaan en ze moet zich echt niet gek laten maken. Het is gewoon niet leuk om gelijk de eerste keer op de bank te zitten antwoordt Gina. Eentje pakt hout van een ander, de ander loopt drie weken te janken en ik word afgerekend op één nacht. De twee spreken nog even verder en vinden het vooral apart dat Bas gestemd heeft op Gina. Als er eentje kinderachtig is, is hij het snottert Gina. Stemmen had ik echt wel verwacht, maar ik had niet de bank verwacht. Ook Stefanies stem vinden ze onterecht. Gina vindt haar een gigantische moppersmurf. Mark voegt eraan toe dat die Stiff, het zwaar met hem zal krijgen de komende twee maanden.

Ivan
Buiten onder het gneot van een sigaretje vraagt Nicole naar de publieksstem van Ivan. Ik weet niet zo goed waar het vandaan komt antwoordt Ivan. Dat is natuurlijk altijd zo met de publieksstemmen. Altijd zo… Maar het heeft natuurlijk wel een reden. Nicole denk dat het te maken heeft met de relatiebreuk van de twee. Wat later spreekt Ivan met Gabriëlle over zijn publieksstem. Volgens Ivan kan hij er weinig mee. Ik kan voor mezelf kijken wat meewerkt en wat tegen mij. Daar kan ik over nadenken en uitproberen.  Maar mensen mogen me, of niet. Dit is wie ik ben. Ik weet waar mijn zwakke punten liggen. Ik probeer eraan te werken, maar het is work in progress.

Gaby
Na de stemming praat Rob met Gaby. Zij is namelijk een van de genomineerden. Stem laten horen en volg je hart  spreekt hij haar toe. Je hebt iets, maar het komt er niet uit. Wakker worden, dat is wat iedereen zegt! Je hebt heel veel talent Ook adviseert hij haar om iets met haar tekeningen te doen, dat hoeft niet perse tatoeëren zijn.

Even later komen Gaby en Colinda elkaar tegen in de keuken. Beide dames zitten in de gevarenzone. Colinda vertelt Gaby dat ze te lief is. Gaby kan zich hier ook wel in vinden. Ik knok voor mensen die hulp nodig hebben, maar ik moet ook voor mezelf knokken.” Vervolgens geeft Colinda haar hetzelfde advies als de andere inwoners: “Je moet je stem laten horen, anders ben je eruit voordat je het weet.

Colinda
Colinda daarentegen maakt zich helemaal niet druk om de stemming. Ondanks dat zij 26 stemmen heeft gekregen, loopt ze met een glimlach het terrein over. Iedereen is het met elkaar eens dat Colinda haar tijd in Utopia erop zit. Ook zij is eraan toe om naar huis te gaan, maar het is aan de nieuwe bewoner om te beslissen wie er maandag de poort uitloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:08

  De argumenten die werden gegeven bij het stemmen op Gaby, Gina en Colinda, raken kant noch wal.

  Gina wordt blijkbaar afgerekend op drankgebruik in een nacht en het aanvliegen van Bas, wat Bas overigens zelf heeft uitgelokt. Over dat drankgebruik, nou nou er lopen genoeg zuipschuiten rond hoor, niet alleen Gina.

  Gaby, om dat tattoo gedoe?, zielig van Ivan en Nicole. Als men geen betere reden kan noemen, is deze stem geheel onterecht.

  Colinda krijgt alleen al die stemmen, omdat ze graag naar huis wilt en omdat alle bewoners het zielig vinden of haar het vertrek gunnen. Nou daar is het stemmen (stemrondes) niet voor. Als Colinda zo graag naar huis wil, moet ze uit zich zelf gaan. Maar ja dat kost haar natuurlijk geld. Ik denk dat de regie moet ingrijpen in dit soort stemgedrag. Want dit is niet de eerste keer dat er iemand genomineerd wordt, die er dolgraag zelf uit wilt.

  Er zijn vele andere bewoners die het veel en veel meer verdiend hebben om genomineerd te worden. Maar ja, de vriendenkliek/kliekvorming. BAH.
  Om er maar 1 te benoemen, Bas koopt Stephanie om geen stem te krijgen, plaatst afluisterapparatuur (wat niet iedereen nog weet, maar goed). Dat niemand door heeft hoe die as daadwerkelijk in elkaar steekt, vind ik betreurenswaardig en getuigen over weinig mensenkennis te beschikken.

  Ivan is agressief, blaft / buldert iedereen te pas en te onpas af. En dan weet hij als klap op de vuurpijl ook nog niet, waarom hij die publieksstem heeft gekregen. Hoe onnozel kun je zijn Ivan.

  • David Brigham at 16:54

   Mark heeft gedreigd om te gaan als Gina wordt weggestend, dus een prachtkans… twee voor de prijs van één 🙂 Helaas zullen nieuwkomers net zo laf stemmen als de bestaande ploeg (dwz op de veilige Collie).

   De stem van Stef op Gina (voor haar drankgedrag) en van Bas op Gina (ze heeft hem ooit aangevlogen) zijn helemaal terecht; alleen die van Col op Gina slaat nergens op. Maar de grootste schuldigen zijn Gina en Mark zelf door laf te stemmen; als ze op bijv Gio of Rob hadden gestemd dan was Gina gered geweest. Hun kliekgedrag heeft tot dit resultaat geleid.
   Alle stemmen op Gaby zijjn onterecht en onzin. Gewoon kleinzieligheid van Nicole en Ivan (vanwege de tattooshop onenigheid). Dus Gaby heeft meer reden om te pruilen dan Gina.

 2. Elly at 16:32

  Pffff….. huilebalk….die Gina. Mark neemt gelijk zijn kans waar bij Gina… ridder op t witte paard….zielige vertoning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *