Utopia kijkcijfers week 24

Utopia kijkcijfers week 24

De kijkcijfers van Utopia week 24. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 24 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 8 juni: 578.000 kijkers
 • Dinsdag 9 juni: 562.000 kijkers
 • Woensdag 10 juni: 509.000 kijkers
 • Donderdag 11 juni:475.000 kijkers
 • vrijdag 12 juni: 454.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers van deze week zijn laag te noemen. Het programma lijkt steeds minder populair te worden, met een flinke dip aan het einde van de week. Wellicht wordt het volgende week beter?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Ger mulders at 09:45

  Heel simpel op te lossen. Laat de streamers/kijkers maandelijks stemmen en niet de inwoners. Gevolg iedereen wakker en scherp en geen vriendjespolitiek meer

 2. leonie at 09:35

  zijn ze zelf schuld ,agressie ,er is al bij voorbaat gezegt wie er naar huis gaat, zou niet mogen ,dus stemmen heeft geen zin en te weinig gewoon 1x paar maand zoals het was en het lijkt wel een creche ,dit hele programma heeft niks met de ideale of vernieuwde samenleving te maken

 3. patricia at 02:08

  De laatste tijt zie je ook niet dat ze iets doen of wat ze doen of aant werk zijn dus het motifeert minder het is laatste tijt aleen maar gezeur en ge praat wat ze uit zende en dat heben we al genoeg in de praktijk aant hoofv alst zo door gaat stop ik ook met tv kijken zie liever wat meer van da aktiefietijten dat ze iets doen zo dat het weer wat meer gaat mootiferen om te gaan kijk en zel ook aktiefer er van wort zo als eerst nu ist meer ge praat en ge zeur voor een keer oke maar ellke keer weer nee sory dat vint ik zonde van mijn tijt alst zo langer door gaat zent eens wat meer dingen uit waar ze mee besig zijn of heben ge daan in de doe dingen in plaats van aleen maar dat ge rusie zo is het hoe ik het nu een betje ervaar ik hoop dat er verbetering in komt dat we meer komen te zien van hun dingen die ze die dagen ge daan heben in plaats van aleen maar ge praat

 4. Wil at 18:19

  Ja eigen schuld, dikke bult, sbs laat veel te veel toe, als dit zo door gaat kijkt er binnenkort niemand meer. Het had zo leuk kunnen zijn, maar ja ,wie zn billen brand moet op de blaren zitten

 5. betweter at 18:12

  Vind dat ze het nog lang volhouden ondanks de kinderachtige grappen en ideeën.Totaal geen Utopia.Men gunt elkaar niets en de meest agressieven zijn de trendsetters.

  • anneke g at 23:03

   Je moet het wel leuk vinden anders heb je daar geen leven meer kijk maar naar Colinda ze hoort er niet meer bij omdat ze te oud is .
   Maar volgens mij ging het om samen te leven met elkaar maar de jonge lui hebben het voor het zeggen ,maar zo gaat het niet buiten de poorten kan je zien hoe dom ze zijn.

 6. Marian Peeneman at 15:52

  Ik snap dat wel. Ben zelf ook gestopt met kijken na 1,5 jaar. Volg het alleen nog hier. Het is saai, de nieuwe personen voegen niets toe, lijken allemaal op elkaar. Ik denk dat de nieuwigheid er af is. Wat we in Utopia zien kunnen we ook bij GTST zien. Ze zeggen toch altijd dat je op het toppunt van je succes moet stoppen? Ik denk dat mijnheer De Mol dat als geen ander had moeten weten. OF ze hadden op 1 januari weer met niets moeten beginnen met nieuwe bewoners. Dan was het nog wel weer leuk en nieuw geweest. Het lijkt me slim om nu te stoppen voordat er nog maar 1 kijker over is…. nl hijzelf!

  • David Brigham at 15:36

   Niemand toch zeker? Het is een leuk programma met potentieel, maar de redactie heeft het helemaal de grond in gedraaid, door foute kandidaten-keuzes, het minimaliseren van kijkers-invloed, en het ondersteunen van diva- en wangedrag. En dat komt niet zomaar meer goed. Deze zomer duikt het nog wel onder de 400.000. Wanneer zal het sluiten, onder de 300.000? Ome John kan trots zijn.

 7. Aggie at 15:11

  Dat het minder gaat met de kijkcijfers , komt ook de de huidige bewoners .
  Ik kijk vanaf het begin. Maar met de eerste lichting bewoners was het veel spannender.
  Ruud , Billie , rienk , Paul , lot , isa etc . Ik twijfel ook steeds meer of ik nog wel moet kijken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *