Leuk nieuws voor Gina

Leuk nieuws voor Gina

Nog voor de nominaties kreeg Gina een leuk mailtje en dat bevat goed nieuws voor de kapster! Bjorn riep Gina al een paar keer maar ze was nog druk bezig met haar haar. Volgens Bjorn is dit wel iets belangrijker dan haar haar. Gina komt bij de laptop staan en leest het mailtje waar Bjorn op doelt en leest het hardop voor.

“Beste Gina, bedankt voor je mail. Wat ontzettend leuk dat je een salon wilt beginnen en met Schwarzkopf Professional wil werken. Uiteraard willen we je graag helpen met het verwezenlijken van deze droom! Daarom komen we graag maandag 22 juni bij je langs om je mee te nemen in de wereld van Schwarzkopf Professional.”

Ook wordt alles om dit mogelijk te maken meegebracht, de juiste tools maar ook de producten die erbij horen! Wie weet kan ze binnenkort een succesvolle biologische kapsalon starten! Enthousiast laat Gina het goede nieuws weten aan de andere bewoners. Stop allemaal waar je mee bezig bent! Schwarzkopf wil met me werken! Uiteraard neemt ze het mailtje ook nog eens door met Mark en hij is uiteraard ook erg blij voor zijn vriendin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *