Colinda, Gaby en Gina zijn genomineerd

Colinda, Gaby en Gina zijn genomineerd

Tijd voor de nominaties! De derde nominatie ronde van dit jaar is weer begonnen. Zal het spannend worden? Met de grootste vraag wie worden er genomineerd?

Gio gaat de publieksstemmen halen uit de brievenbus en daarna zal de stemronde beginnen. Het is de derde stemming van het jaar en Gio legt de regels nog eens uit. Hij lijkt de taak van Joey dus overgenomen te hebben. De publieksstemmen worden als eerste bekend gemaakt. De eerste gaat naar Gaby, de tweede stem gaat naar Gio en de laatste stem gaat naar Ivan.

Daarna begint het stemmen voor de bewoners, als eerste gaat Colinda. Colinda vind het spannend, veel mensen zijn er vertrokken. Ik heb geen negatieve stemmen en kan met iedereen overweg. Dus ik moet het op een andere manier gaan doen. Ik stem op 3 vrouwen omdat ze hun stem best wat meer mogen laten horen binnen de gemeenschap. De eerste is voor Gaby, pak door met je tekeningen en laat je stem horen in een centraal. De tweede gaat naar Gina, ik vindt je een kanjer. Je bent lief en sociaal maar je wilde ook een kledinglijn starten. Daar heb ik nog niks van gehoord. Ga out of the box en kies voor jezelf. En de laatste gaat naar Gabriëlle, je bent sterk en vandaag bijna 30 kg afgevallen. Ik wil je meer aan het woord horen in een centraal. Je bent een leider voor de meisjes. En zou je graag willen horen op de radio en maak je gedichtenbundel af.

Dan gaat Naomi, ze heeft persoonlijk gestemd is. Hoe haar Utopia niet is en hoe ze dat kan handelen. De eerste gaat naar Nicole, je bent af en toe heel hard. Ook kun je meer neerzetten wat je nu doet. De tweede gaat naar Ivan, het is weer vaak gebeurd dat je agressief en temperamentvol bent. Dat maakt me bang en ben bang om tegen je in te gaan. De laatste stem gaat naar Colinda, je wilt gewoon graag naar huis en je dochters.

Gaby zegt dat er een tijd van komen en gaan is. Col je krijgt van mij 3 stemmen! Niet alleen omdat ik vind dat je tijd erop zit en er een mooie tijd buiten voor je is. Ook verschillen we geestelijk van elkaar. Maar you go girl!

Gina geeft ook 3 stemmen aan Colinda. Toen ik binnen kwam heb ik je niet weg gestemd. Je bent het gewoon zat en geef je daarom 3 stemmen.

Nicole vind Colinda een fantastisch mens maar vind dat je nu ook niet meer in de groep past. Je bent er fel in en een klein beetje dwars. Het is gewoon klaar, 2 stemmen voor jou omdat ik van je hou. De derde stem gaat naar Gaby, je bent een top wijf maar ik wil zo graag dat je je gaat profileren. Laat zien wie je bent, ik zou graag willen zien dat je gaat aanpakken.

Gabriëlle zegt een beetje emotioneel dat ze van Colinda houd. Je straalt niet meer en je past niet meer in de groep. Je bent op en je bent moe, ik heb van je genoten maar je krijgt ook 3 stemmen.

Stefanie is schijt zenuwachtig, ze gaat de stemmen verdelen. Gina krijgt er 1 voor de nacht die ze heibel heeft lopen trappen. De andere 2 gaan naar Colinda, ik ga je hierna sowieso nog zien. Je wilt zelf naar huis en je tijd gehad.

Ivan aan het woord, heeft zijn stemmen verdeeld. Colinda je hebt alles gedaan wat je hebt gezegd. Je hebt meer neergezet dan wie dan ook. Je bent hier ongelukkig, ik gun dat je naar huis gaat. Twee stemmen voor jou. Mijn laatste gaat naar Gaby, je laat te weinig je stem horen. Je laat je mening niet echt horen, verder ben je wel goed bezig. Tijdens de lockdown heb je heel goed je best gedaan wat je echt moet vasthouden. Breng je stem naar voren en deel je visies.

Bjorn vindt het belangrijk dat mensen het naar hun zin moeten hebben. Voor de rest Colinda je bent fantastisch en hebt veel betekend. Je was af en toe een mama maar je hebt het ook over naar huis gaan. Ik heb het idee dat het ook overvloeit naar andere mensen. Ik zet er 3 op jouw bord.

Mark heeft een speech voorbereid maar houdt het kort. Ik geef er 3 aan Collie, even zakelijk gezien. Je hebt een stagnerende werking op de groep. Daarnaast denk ik dat ze je thuis harder nodig hebben dan hier. Je hebt je ding gedaan en bent een topwijf. Je kunt met opgeheven hoofd het terrein verlaten. We gaan alles doen wat God verboden heeft en gaan elkaar zien. 3 voor jou.

Rob merkt op dat het zijn eerste Utopia stemming is. Hij geeft 1 stem aan Gaby, je hebt veel talent en bent jong. Het is tijd om door te pakken. Col ik had nooit kunnen verwachten dat we zo’n klik zouden hebben. Je krijgt er van mij 2, per dochter 1. Ga lekker naar huis.

Bas zegt dat ze niet op Colinda gaat stemmen. Ik heb de keuken expres vies achter gelaten en je spreekt me er niet op aan, 1 voor Stefanie. De tweede naar Nicole je praat wel over anderen. De laatste naar Gina, je bent een beetje kinderachtig en daar kan ik niet zo goed tegen.

Gio gaat als laatste, Bjorn ik geef deze maand geen stemmen voor jou. Het gaat lekker tussen ons. Col ik heb gezegd dat ik niet meer op je zou stemmen. Maar de laatste tijd ben je lekker tegendraads. Dus ik dacht oké Col het is oké. Ik heb 2 stemmen voor jou. En de laatste gaat naar Bas, je bent een top kerel maar kwam binnen en doet omgekeerd. Je bent geen vakantie aan het houden maar richt je op jezelf. Echter overleg je niks!

Dit betekend dat Colinda met 26 stemmen, Gaby met 5 stemmen en Gina met 3 stemmen  zijn genomineerd. Een van de genomineerden zal uiteindelijk door één van de potentiële bewoners weg gestuurd worden en zal Utopia moeten verlaten. Morgen komen de twee potentiële bewoners binnen. Wie zal dat zijn? Aanstaande zondag wordt er gekozen welke potentiële bewoner definitief mag blijven en wie weg gaat. Spannend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Hortence. at 10:41

  Naomi,als je bang bent voor Ivan moet je naar huis.Voor Gio moet je bang zijn hij misbruik je in Utopia.Hij heeft eerst met je geslapen dan tegen je zeggen dat hij geen relatie met je wilt.Gio jij moet ook naar huis.Kijk zelfs je krijgt stemmen van buiten dan wilt dat zeggen dat men genoeg van je heeft.Naomi, jij loopt ook tegen ander te keer te gaan.Toen je ,je kaart niet kon vinden voor die foto sessie ,ging jij ook te keer tegen Kris .Hij sprak gewoon tegen ze ,jij snauwde hem gewoon af.Bas ga naar huis om voor je oma te zorgen.

 2. Wil at 21:39

  De stem van de kijker heeft idd geen zin, het zal anders worden als de stem x 3 word gedaan, hier lachen ze om.

  Joye deed het heel wat beter dan Gio, hij denkt en hoopt dat ze hem ontdekken als presentator, dat word niks kan ik je zeggen, hij kan eter naar school, doet hij nog iets nuttigs

 3. Hannah at 16:37

  Toevallig een klein stukje, live stream, gesprek gezien tussen Ivan en Gabriëlle over zijn publieksstem.
  het interesseerde hem niet echt en sprak hij smalend over de mensen die de live streams volgden.
  Het beste is om de publieksstem als drie stemmen te laten tellen, misschien dat ze dan wel negatief gedrag gaan veranderen.

  • anneke at 17:27

   Die veranderd nooit wat je ook zegt al zal je volgens mij verot schelden hij lacht je uit.
   hij begint me te vervelen

 4. David Brigham at 15:40

  Bij de stemming kreeg Col een paar keer het ultieme compliment dat je iemand in West-Europa kunt geven: “je past niet / niet meer in onze Utopia-groep”. 😉

 5. anneke g at 15:06

  Bas zijn reactie Gina je bent kinderachtig , heb je wel na je eigen gekeken hoe jij bent.
  Mensen afluisteren , stelen , in je eigen praten , slecht praten over mensen.
  Ik hoop echt dat de andere bewoners te horen krijgen wat jij allemaal al uit gevreten heb en hoe jij over hun denkt.
  En wat ooit iemand schreef,( en ik nooit scheld )je moet een trap onder je kont hebben en over het hek geschopt worden wat ben jij een walgelijk ventje.

 6. Druif at 14:57

  Gina is gewoon een kind net als mark . Nu ook weer de reacties van na de stemming . Joh zuip eens minder dat scheelt al veel , en gedraag je als een volwassen gezond mens , allebei. Ivan mensen pikken je agressie niet , nomie zei het goed . Je bent een harde werker maar je bent geen afgod waar iedereen naar moet luisteren wanneer het je uitkomt . Nicole houd vast van je , maar Nicole is niet de wereld . Gaby je bent gewoon lief, en probeer inderdaad lekker je dingetje te doen. ColindA ook voor jou. , aardig en lief mens maar probeer alsjeblieft die fles te laten staan en gebruik ook geen rietje om hem te laten staan en toch te zuipen. Je haalt jezelf zo naar beneden met dit gedrag !en ook je kinderen , waar je toch trots op bent en zegt van te houden .

 7. Stefan at 12:22

  Bas heeft uiteraard gelijk over Gina, ze reageert ook zo kinderachtig als ze iets wil en dat ze is aangekomen en als ze dronken is, meid je word 26 doe effe normaal

 8. David Brigham at 12:14

  Het is weer miserabel, wat een meelopers. De stem van de kijker moet vele malen zwaarder tellen, anders wordt het nooit wat. Alleen Naomi sprak zich uit tegen
  (i)wangedrag.

 9. jolanda at 12:10

  Wat een waardeloze stemming.niets geen eigen mening. Valt me tegen . Word wel erg zaai zo. Vorige keer tien wil na huis stemmen we die toch nu Col.ben klaar met utopia . Stelletje meelopers. Zuipen luieren . Alles moet van de regie komen. Stuur ze allemaal na huis .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *