LauraB over haar vertrek uit Utopia

LauraB over haar vertrek uit Utopia

LauraB leeft alweer een tijdje in de buitenwereld, hoe heeft zij haar tijd in Utopia ervaren? Ze gaf voordat ze Utopia definitief verliet nog een interview wat we voor je omschrijven.

LauraB vertelt dat ze het heel bizar vond om door de poort te gaan, je hebt al meerdere mensen uitgezwaaid en nu is het voor jezelf tijd om te gaan. Je zit dan in een hele andere wereld en besef je dat je Utopia helemaal achter je laat. Dat is gek maar het is goed! Ik ben Utopia in gegaan om Utopia kleur te geven en om deel te nemen aan een ideale samenleving om samen op te kunnen bouwen, wat aardig gelukt is. Ze heeft enorm genoten van de gitaar die al na 2 weken gekocht is toen ze Utopia in kwam. Of anderen daar ook van genoten hebben weet ik niet maar ik heb er veel plezier van gehad. Ik ben verliefd geworden op Joey op de schommel. Na een week of 2 zijn we daar iedere avond kopjes thee gaan drinken. Dat was zo gezellig! Ik vond het toen een bijzondere jongen, totaal anders als ik maar we begrepen elkaar wel. Ik heb wel even mijn twijfels gehad bij Joey, ik was gewoon bang om hem kwijt te raken. Wel heb ik verschrikkelijk veel zin om Joey weer te zien. Ik kan niet wachten om samen te zijn zonder andere mensen erbij. Lekker buiten en elkaar leren kennen, daar heb ik heel veel zin in! De vriendschap tussen mij een Lautje is fantastisch. We hoeven elkaar maar aan te kijken en begrijpen elkaar. We hebben zoveel lol gehad en hadden zo’n vaste routine in van alles. Ik hoop dat dat buiten ook zo zou zijn, dan heb ik er een vriendin voor het leven bij. Ook is de relatie tussen mij en Ivan ontzettend waardevol. Ik hou veel van die jongen en heb veel respect voor hem. Het is een strijder in alle opzichten, maar doet het met alle beste bedoelingen. Hij staat voor de groep, voor vriendschap en voor oprechtheid. Het mooiste project wat ik in Utopia heb opgezet is toch wel de stichting en uiteindelijk ook de wens pot. Ik heb natuurlijk ook mijn sjaals opgezet en lekker bezig geweest met interieur stylen. Ook is mijn favoriete song writer langs gekomen vanuit Australië vond ik echt fantastisch! Het is goed zo, ik heb genoten en ben dankbaar dat ik er bij heb mogen zijn. Nu begint mijn avontuur buiten !

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 12:31

    Vaak lijkt het wel of ze naar een ander programma zitten te kijken dan wij…

    Wel ziet ze er gelijk een stuk beter en opgeluchter uit, dat valt me op bij alle vertrekkkers. Bord boven de poort nodig: “Utopia schaadt de gezondhied”.

  2. Marja at 11:21

    Laura en thee drinken? Zal wel wat anders zijn geweest. Haar sjaallijn heeft ze opgezet, maar anderen moesten het werk doen. Interieur stelen kost alleen maar geld, maar je was van groot belang in de roddelscene. Iets positiefs kan ik werkelijk niet verzinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *