Utopia nieuwtjes 16 juni

Utopia nieuwtjes 16 juni

Het Utopia nieuws van 16 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Het is vandaag een spannende dag! Vanmiddag omstreeks 12:00 uur vinden de nominaties plaats. Welke bewoners zullen er genomineerd worden?
 • De stemborden met foto’s hangen alvast klaar.
 • De lijnen zijn gesloten, je kunt niemand meer nomineren. Wel kun je nog stemmen op de drie potentiële bewoners. Dit kan tot 22:00 uur en doe je hier!
 • Bas was vanmorgen alweer vroeg bezig met een grap. Dit keer met een tandpasta tube voor Bjorn. Hij stopt namelijk wat scrub spul in de tube en betrekt Mark bij zijn plan.Bas liep richting Mark en zei, als Bjorn vraagt of ik tandpasta besteld heb, moet je maar zeggen dat ik het vergeten ben. Dan heb ik een goedmakertje voor ‘m. Ik heb de tandpasta die hij wilde -maar ik heb er een beetje scrub in gedaan. Wat later besluit Bas zijn grap maar in werking te zetten, hij liep naar Bjorn die nog in bed lag. Ik ben vergeten tandpasta te bestellen, maar ik heb deze. Alsjeblieft, man. Bjorn kijkt even argwanend naar de tube tandpasta. Heeft hij het door? Nee, toch niet. Achteloos belandt de tube op bed. Hoe zal dat smaken?
 • Aangezien het gisteren lockdown dag was was Arjuna er niet. Vandaag is hij er wel en dat betekend sporten! Maar eerst het weegmoment! Wederom is ze afgevallen, 1.2 KG om precies te zijn! Gabriëlle sport met verschillende bewoners, Gina, Gio, Mark, Bjorn, Stefanie en Nicole doen gezellig mee.
 • Bas maakt wat aanpassingen aan de stal, volgens ons maakt hij deze wat groter. De plannen die hij eerder al in gedachten had maar wat Ivan niet zo’n goed idee leek. Hoe zal het aflopen als Ivan erachter komt? Wederom ruzie?

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:43

  Ik heb al vaker gezegd dat Bjorn te fatsoenlijk (en te soft is) voor Utopia. En ja, helaas dan ben je (Bjorn) vaak het gemakkelijkste slachtoffer voor dit pestgedrag. Bas weet dat natuurlijk verdomd goed, wie hij uitzoekt. Bas zal echt niet zo iets flikken bij Ivan.

  Bas is een misselijkmakend en achterbaks manneke. Ik hoop dat er ooit iemand Utopia binnenkomt, die figuren als Bas (en Ivan) aankunnen, en dat Bas eens tegen een flinke vuist aanloopt (figuurlijk dan).

 2. anneke at 10:50

  Wat ook een naar ventje die Bas weer moet hij Bjorn hebben wat heeft hij hem aan gedaan om dit te doen , regie grijp in dit kan niet .
  Ik hoop dat Bjorn zijn stem punten goed inzet dit kan echt niet dat gepest.
  En geld uit geven aan zuks is toch zonde dat niemand van de bewoners in grijpt (ze vinden dit wel leuk denk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *