Bas en Ivan hadden ruzie

Bas en Ivan hadden ruzie

We gaan even terug naar gisterenavond. Het kantoor werd namelijk onderhanden genomen. Er is besloten dat het kantoor verplaatst wordt. Het kantoor gaat naar de ruimte waar nu de wasmachines en drogers staan. En de apparaten die daar nu staan, komen terecht naast de keuken. Een betere indeling, zo vond de groep. Ivan besloot gisterenavond alvast te beginnen maar als Bas hem mee komt helpen en hem tegenspreekt ontstaat er een ruzie. Bas geeft aan dat een andere indeling misschien beter is en Ivan is daar niet zo blij mee. Waarom ben je er zelf niet aan begonnen dan vraagt Ivan verontwaardigd. Bas antwoordt omdat we er samen aan zouden beginnen. Jij zou de leiding nemen over de stichting maar dit is iets van de BV. Ik heb hier de leiding over niks! aldus Ivan. Nou je doet wel of je de leiding hebt kaatst Bas terug. Ivan stuurt Bas uiteindelijk weg en uit zijn frustraties tegenover Nicole. Ivan geeft aan dat hij moe wordt van het feit dat als je iets voorstelt je niets hoort, maar als je dan aan de slag gaat iedereen van alles te zeuren heeft. Ze doen er niks aan en als ik er dan aan begin krijg ik commentaar! Nicole hoort hem zo aan en merkt op dat het misschien beter is om de taken die verdeeld zijn aan hen over te laten.

Ook Bas lucht zijn hart, dit keer bij Rob. Als Bas heeft uitgelegd wat er allemaal gespeeld heeft kan Rob het wel met hem vinden. We bouwen hier aan een ideale samenleving en ineens is het hier een half militaire-achtige…Ik ben het even helemaal kwijt. Ik kan er niet eens meer om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Johan at 13:34

  koek koek,

  al die reacties naar ivan!!!

  ik snap zijn frustratie helemaal, hij is 1 van de weinige die de hele dag bezig is. veel probeert voor te leggen aan de groep niemand die tegenspreekt en als het puntje bij het paaltje komt. gaan die andere 13 nietsnutten liggen zeuren. en daarbij iedereen heeft zijn trekjes. iedereen die tegen ivan is, zijn net z’n grote respectloze nietsnutten.

  geef er maar 1 aan van de 14 die meer doet als ivan. of dan wel samen wil doen?

 2. joyce madarie zweers at 11:25

  hij is een respectloze kerel , moet hij praten over respect , ja ze moeten voor hem respect hebben , maar andersom , hij is de king , een nietsnut , een kerel van niks , hij heeft niet eens respect voor nicole en niet voor de mede bewoners en zelfs geen respect voor zijn eigen familie , hij is een schande voor hun familie hun eer , alles voor het geloof , ja ja , straks waneer de ramadan begint , kijken of hij eg respect blijft houden , dus ook geen sex , heb begrepen dat het ook niet mag . sex . als hij dat doet , kan hij gelijk stoppen met de ramadan , dan heeft dat geen waarde voor waar het voor staat . de ramadan .

 3. Bart at 10:27

  Het hele probleem van en met Ivan is dat hij overal een wedstrijd van maakt.
  De overlegmodus is helemaal vreemd voor hem. Het is zijn manier of niet. Hij werkt door zijn gedrag intimiderend op de anderen en die zijn ook werkelijk bang voor zijn explosieve inborst.
  De overige bewoners weten dat hij elk conflict moet winnen en dat hij wraak neemt als hij verliest.
  Zijn visie op de groep is dat wie niet voor hem is, tegen hem is en dat die uitgeschakeld moet worden.
  In dat opzicht heeft hij sterke narcistische trekjes.

  Het zou voor de groep bevrijdend werken als Ivan eruit gaat.

  • anneke g at 22:53

   Het had handig geweest dat iedereen op hem hadden gestemd min de drie stemmen van hem dan had hij zeker er uit geweest.
   Maar ja ze zijn bang voor meneer nou dan maar even bang een paar dagen maar hij is dan wel weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *