Discussie over lockdown voor nieuwelingen

Discussie over lockdown voor nieuwelingen

We schreven er eerder vandaag al over, de ontgroeningsplannen bedacht door Mark en Ivan. Alle nieuwelingen moeten 2 dagen lockdown ondergaan wat inhoudt dat ze in de gym zullen slapen, eten en hun behoeftes ook buiten moeten doen. Ook vanavond werd dit plan volop besproken. Niet iedereen is positief, Colinda lijkt het er namelijk niet zo mee eens te zijn.

Als Ivan zijn plan in een centrale vergadering oppert, stuit hij op weerstand bij met name Colinda. Dat kun je niet afdwingen aldus Colinda Ze hebben net zoveel rechten als jij! Ook Rob, die eerder nog redelijk enthousiast was, doet nu een stapje terug. Hij vindt het wel heel heftig om mensen linea recta naar de gym te sturen. Nicole daarin tegen vind het wel leuk en de wildste ideeën komen dan ook bij haar los. Weet je óók mooi zou zijn? Dat de mensen die op de bank zitten mee naar buiten gaan! De enige die hier niet om kan lachen is Colinda. Ze vindt dat ook zonder extra uitdaging makkelijk een onderscheid kan worden gemaakt wie er in de groep past en wie niet. Ze mengt zich steeds feller in de discussie, maar geeft zich uiteindelijk over als het grootste deel van de groep voor het plan stemt. De potentiële bewoners zullen het dus moeilijk gaan krijgen. Zijn jullie voor dit plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. leonie at 09:41

  Wat een onzin ,als nieuweling deed ik mijn middelvinger de lucht in steken geen wetten geen regels ze betalen toch ook 2.500 euro om mee te willen doen ,wat verbeeld die ivan en mark zich wel niet ,hoop dat iemand de BALLEN heeft om hier niet aan mee te doen van de nieuwelingen . En de bewoners eens op hun plaats zet Maar zal wel niet zullen wel weer 2 nieuwe softies erin duwen

 2. miranda at 08:22

  Hoop dat ivan of mark op de schopstoel zit en dat die nieuwe hem eruit gaat stemmen met zijn achterlijke ideeen.
  Maar dat zal wel niet is uitgemaakte zaak colinda zal vertrekken

 3. Toet at 06:01

  We kunnen met ze allen niet meer reageren .Misschien dat ze dan ingrijpen.Aan de berichtjes te zien maken de mensen zich echt boos.Dit is een gekkenhuis geworden met kleine kinderen.Niets wordt opgebouwd maar afgebroken.

 4. Sonja Hiemstra at 00:51

  Wat heeft een ontgroening nou voor zin ? Een ideale samenleving, een Utopia onwaardige ontvangst van een nieuwe bewoner vind ik het.
  Ivan en Mark zijn echt nare mannetjes en die stiekemerd van een Bas ook !

 5. Hannah at 00:34

  Normaal gesproken maak je de logeerkamer in orde voor je gasten en leg je ze niet op een stretcher in de kelder.

 6. Lisa at 23:03

  Dacht toch echt dat er een positieve samenleving in Utopia opgebouwd zou gaan worden.Maar momenteel slaat het echt nergens meer op.Het is een verziekte samenleving geworden.In een klooster heb je nog richtlijnen waar je je aan houden moet maar hier is totaal geen leiderschap en visie at all.

  • anneke g at 22:43

   Ben het met je eens hier moet de regie kamer toch in moeten grijpen of anders J de Mol , maar ik heb het idee dat des te meer wij er op reageren des te smeriger ze nu te werk gaan , misschien krijgen ze extra geld.
   Omdat ze geen geld meer hebben

   • David Brigham at 23:20

    Ik heb zero respect voor de regie, en De Mol moest zich schamen. Wel onzinnige regeltjes afkondigen over onbenulligheden, maar als het gaat om fysiek geweld, verbaal geweld, en pestgedrag doen ze he-le-maal niks. Dat er nog sponsors aan zoiets verbonden willen zijn..

    Trouwens: ik zou graag weten wie tégen het plan gestemd hebben, heeft iemand dat ergens gezien?

  • Wil at 08:37

   Helemaal mee eens ,pure pesterij !!!!!!!!!! gatver, sbs doe er wat aan ,want dit gaat kijkers kosten, en gooi ze die voor hebben gestemd in de gym, en hun behoeftes in het bos laten doen, wat een vreselijke groep!!!!!!!!!

 7. anneke g at 22:33

  Ik vind dit erg voor de nieuwe bewoners die er in komen ze hebben een borg betaald en zo zijn hun er ook niet ingekomen
  Heb het idee dat dit van een paar mannen komt en de vrouwtjes van hun maar instemmen om niet hun mannetjes af willen vallen
  Ik vindt dit walgelijk.
  Zag ook vandaag dat Bas een opneem recorder heeft besteld wie heeft dat betaald en mag dit zomaar, die knul weet van gekte niet wat de doen om aandacht van ons te trekken. (praat nog in z’n eigen ook)
  Kan er niet familie van de andere bewoners die dit lezen niet door vertellen aan hun dochter of zoon wat Bas allemaal uit spookt

  • anneke g at 22:40

   Heb ook het idee dat ze Colinda weg willen hebben vanwege dat ze dwars gaat zitten met rare ideeen die er nu zijn en misschien nog gaan komen

 8. Lisa at 22:31

  Ben het hier absoluut niet mee eens.Het is regelrecht machtsmisbruik .Nieuwe bewoners behoren als nieuwe gasten ontvangen te worden.Zijn ze allemaal gestoord geraakt?

 9. David Brigham at 22:30

  Tenminste nog 1 iemand met hart en fatsoen (Collinda)!

  De slavernij is toch echt afgeschaft, en wereldwijd is hazing/ontgroenen steeds meer verboden vanwege het eraan gekoppelde pestgedrag en de fascistische ondertonen.

  • anneke g at 22:37

   Je weet Ivan heeft alles te vertellen samen met Mark
   Ik begin me al meer te ergeren aan die Ivan met zijn machts misbruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *