Gaat Gio mee doen aan de ramadan?

Gaat Gio mee doen aan de ramadan?

Ivan en Gio hebben een klein gesprek gehad over het geloof en in het bijzonder de Islam. Als Ivan vraagt of hij weet wat de vijf zuilen van de islam zijn antwoordt Gio het volgende.Goed zijn voor anderen, erkennen dat Allah boven alles staat en… is Ramadan er één? Ivan legt het verder uit, ook het bidden, een bezoek aan Mekka en Zakat horen tot de zuilen. En in plaats van goed zijn voor anderen is het de Koran lezen. Gio heeft het geloof van Ivan altijd interessant gevonden en zegt dat hij wel met hem mee doet. Doelend op de ramadan. Ivan is benieuwd of hij het vol kan houden, je kan het in ieder geval proberen voegt hij eraan toe. Donderdag start de Ramadan, zal Gio het vol kunnen houden?

Momenteel gebeurd er niet heel veel, de bewoners genieten van een lockdown dag in de zon. Momenteel spelen een aantal bewoners een gezamenlijk spel met een bal. Plezier hebben ze wel. Bas is nog bezig geweest met tactische dingen. Hij heeft verschillende gesprekken opgenomen met zijn mp3 speler. In de B&B heeft hij al zijn bevindingen opgeschreven, volgens hem kan Colinda 14 stemmen verwachten. De bewoners hebben hem nog niet helemaal door maar Naomi, Gabriëlle en Ivan hebben een raar voorgevoel. Ze denken dat hij nog wel eens verrassend uit de hoek zou kunnen komen tijdens de nominaties. Dat zien we morgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:46

  Deed hij dat vorig jaar ook niet of was dat iemand anders , of hij wil gewoon weer zorgen dat hij geen stemmen krijgt

  • Mjo at 08:26

   Volgens mij was dat maar heel even dat Gio mee heeft gedaan. Althans niet de/een gehele ramadan. Ik weet alleen niet meer, of tijdens de gebruikelijke ramadan periode was. Gio wilde destijds ervaren hoe dat in z’n werk ging en voelde.

 2. Henk at 18:19

  Het is weer bijna nominatie. Dus probeert Gio weer via belangstelling voor de Islam te voorkomen dat Ivan op hem stemt. Slimme me jongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *