Gio vertelt de groep dat hij Utopia verlaat

Gio vertelt de groep dat hij Utopia verlaat

De zoemer gaat, een bewoner heeft een belangrijke mededeling. Gio moet de groep namelijk wat vertellen…

Zodra iedereen zit begint hij te vertellen, een kleine twee maanden geleden heb ik een grapje bij jullie uitgehaald. Morgen zit ik hier precies anderhalf jaar. Verder gaat het op dit moment niet zo goed. Een incassobureau en alles. Want eerlijk het is nog nooit zo slecht gegaan. Maar als groep staan we sterk. Ik heb veel hoogte en dieptepunten gehad hier. Maar ik ga jullie natuurlijk vertellen dat ik jullie ga verlaten. Na zijn speech nemen de emoties de overhand. Hij geeft aan dat zijn opa slecht gaat en dat hij zijn school wil gaan afmaken. Hij bedankt iedereen met wie hij in Utopia heeft gewoond, hij bedankt het thuisfront en natuurlijk de groep van nu. Ik had gedacht dat je nog mad lang zo blijven reageert Gabriëlle terwijl ze Gio knuffelt. De rest van de groep geeft aan dat Gio heel erg trots op zichzelf mag zijn. Hij is tenslotte Utopiaan van 2014.  Niet alleen Gio huilt, ook Naomi, Gina en Gaby barsten in tranen uit. Ik ga je zo missen, aldus Gaby. Ik heb nog nooit om iemand gehuild maar wel bij jou! Daarna volgen er al snel een aantal bewoners die in tranen uitbarsten. Ook Gio heeft het moeilijk na een lange tijd. Gio had tijdens de uitbarsting van Ivan tijdens de lockdown al het gevoel te willen gaan. Maar hij wilde Utopia got Talent nog meemaken. Ook wil Gio verder met presenteren in de buitenwereld. Gio vertelt dat hij het wel vaag vindt en Bjorn antwoordt zwaar respect te hebben voor hem. Morgen zal Gio vertrekken en is hij niet meer de langs zittende Utopiaan. Naomi wist het al een tijdje, maar ze zegt wel te blijven. Gio we wensen je veel succes in de buitenwereld!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 15:30

  Gio,is bang dat ze aan zijn geld aan komen.Gio,ga naar school en maak het beste van.Wat jammer dat je niet eerder weg bent geweest.Je gaat toch niet weg omdat er geen geld meer in de pot zit???Je had toch niet gedacht dat je voor de tweede keer zou winnen.

 2. Mjo at 06:55

  @Marja en @Maria, juist.

  Maar van de andere kant, wie van de “oude garde” wilt überhaupt nog in Utopia verblijven. Alles wat momenteel binnenkomt aan nieuwe bewoners, stelt bitter weinig voor. Bovendien komen ze met een opdracht van de programmaleiding naar Utopia. Dat is zo overduidelijk.

 3. Tony at 04:14

  Ivan kan wel een potentaat zijn, maar Gio deed de laatste maanden weinig !
  Dan kan hij gelijk die Wipkip méénemen !
  Ik vind het wel knap, dat Bjorn steeds tegen die Ivan ingaat. Ivan denkt gewoon, dat alles wat hij vindt en zegt ook zo hoort en dat iedereen dat maar moet doen…..
  Ik ken wel landen, waar dat gebeurt, maar toch zeker niet in Utopia…

 4. Ina at 00:09

  En zoals al zijn voorgangers zal ook Giorgio niet gemist worden door de kijker. Je bent eruit en vergeten. Weet dat je al die maanden alleen de inzet bent geweest om de bankrekening van Mollemans te spekken.
  Het ga je goed Gio, maak van je leven meer dan de ergernis Utopia ons allen tot nu toe gebracht heeft. Ik lees alleen Utopia Nieuws nog op de site en daar erger ik me al groen en geel aan. Alle oude bekenden zijn er nu uit, dus Utopia Nieuws behoort vanaf nu tot het verleden. Mensen kijk niet meer, dan gaat Utopia vanzelf van de buis.

 5. Marja at 15:08

  Ivan kan trots zijn op zichzelf, iemand weg geschreeuwd.
  Maar het is wel hoog tijd dat Gio weg gaat. Hij voegt niets toe.
  Ben benieuwd op we Naomi zich nu gaat richten.

 6. Wil at 14:47

  Heel verstandig he he, En Naomi zal het alleen moeten doen, ben benieuwd, volgens mij is zij de volgende die gaat, want zonder Gio red ze het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *