Nicole ergert zich aan Naomi

Nicole ergert zich aan Naomi

Nicole lijkt haar dag vandaag niet zo te hebben. Samen met Rob bespreekt ze haar frustraties die met name door Naomi veroorzaakt worden.

Ik heb m’n dag niet zo geeft Nicole toe tegenover Rob. Ik weet op het moment ook niet zo wat ik met Naomi aan moet. Die reageert echt op alles en bemoeit zich met van alles. Volgens Rob kan ze er beter effe niks mee doen. Ze loopt een beetje achter de feiten aan, dan krijg je een beetje die druk en heb je geen ontspanningsmomentje. Nicole klaagt even verder, ze reageert gewoon fel op dingen. Terwijl ze eerder helemaal niet reageerde, ik snap het niet zo goed. Ook toen ik tegen Gi zei dat het misschien beter is om geen spelletjes meer te doen. En gelijk begon Naomi zich ermee te bemoeien. Moet je je voorstellen als Gio weg gaat gaat Rob verder, dan valt ze in een zwart gat. Ja antwoordt Nicole, maar Gi is ook een volwassen vent en kan echt wel voor zichzelf opkomen. Ik denk dat er wel meer aan de hand is aldus Nicole, en dat is dat Gio niet lang meer blijft. En dat weet zij. Nee zegt Rob, ik denk rond augustus maar Nicole denkt wel eerder. Rob denkt dat dat heel goed zou kunnen. Zou Naomi daarom zo tegendraads zijn en overal tegenin gaan om haar frustraties te uitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anja at 21:49

    Wel nee gio gaat nog niet, was het maar waar, en Naomi gaat zichzelf compenseren, eerst maanden luieren op bed, bank hangen enz. Nu denkt ze omdat er nieuwelingen zijn dat zei de koningin is zeker, ze praat bekakt maar dat past weer niet met haar geschreeuw. Nicolle zeg het gewoon tegen de verwende puber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *