Utopia nieuwtjes 18 juni

Utopia nieuwtjes 18 juni

Het Utopia nieuws van 18 juni vindt je hier, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bjorn en Ivan hebben hun ruzie van laatst goedgemaakt. Gisterenavond spraken ze uitvoerig wat er gebeurd is. Volgens Ivan had het ook anders gekund, het was niet echt netjes. De laatste tijd zitten mijn emoties erg hoog. Bjorn legt uit dat het hem wel wat gedaan heeft. Op een gegeven moment was zijn emmer een beetje vol, ik ben niet trots hoe ik reageerde. Maar toen was het wel even hard tegen hard. De twee geven elkaar de hand en spreken elkaar af dat ze voortaan dingen eerst zullen laten rusten.
 • Madelon en Wim doken gisterenavond nog even in het zwembad. Daar besproken ze de eerste dag in Utopia. Deze is zeker bevallen nog maar een paar dagen lockdown te gaan!
 • Nieuwe bewoners Wim en Madelon hebben de eerste nacht in de gym overleefd tijdens hun lockdown beproeving.
 • Er wordt momenteel schoongemaakt in de loods! Zo zien we Gaby bezig met een dweil.
 • Nog meer productiviteit in Utopia, Gabriëlle is weer fanatiek aan het sporten onder leiding van Arjuna. Ook Madelon, Mark, Wim en Gina doen mee.
 • Ivan, Gio en Mark doen mee aan de Ramadan, deze is vandaag gestart. Echter waren er vanmorgen al problemen.

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 10:59

  Die Mark zit echt enórm te slijmen bij Ivan de laatste tijd – duidelijk z’n nieuwe [(beep)]maatje (tot z’n ellebogen erin).

 2. Anja at 10:11

  Tijdens de ramadan niet zoenen, nou dat word wat, als je er verslaafd aan bent Naomi en Gio,
  En weer zegt Ivan over zn uitspatting, het zal niet meer gebeuren, en WEER word zijn exuus aanvaardt, ongeloofelijk, is men nu echt bang van hem? Ik begin het te geloven

  • Mjo at 10:48

   Zoenen mag best, maar alleen na zonsondergang. (het zelfde dus als met eten)
   Dan sparen Gio en Naomi hun zoentjes van overdag maar op tot na zonsondergang.

   Mark doet ook mee aan de ramadan, dus voor hem en Gina geldt het zelfde.

   • anneke g at 12:08

    Als we het van Giorgio en Naomi maar niet te zien is.
    Mark is aan het slijmen en je zie hem niet zoveel(denk) met Gina ,is het dan toch op een laag pitje.
    Niet dat ik dat ook hoef te zien, dat wordt dan minder patatjes eten , en even over de patatkraam als ze af en toe in de loods patat gegeten word, verschoont hij wel de vet volgens mij als je der een paar dagen niet in frituurt dan blijft de vet toch niet goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *