Bas en Ivan over de BV

Bas en Ivan over de BV

Vanmorgen hebben Bas en Ivan de koeien verzorgd. Zoals we gewend zijn worden er dan vaak dingen besproken. Dat was vanmorgen ook het geval, het ging over de speciale BV vergaderingen.

Bas zit ook in dit comité en hij vindt het praten allemaal wel leuk en aardig maar hij heeft liever dat er gewoon gewerkt wordt. Ook is het groepje veel en veel te groot, het kan makkelijk kleiner. Op die manier worden beslissingen ook sneller genomen. Bas denkt er zelfs over om eruit te stappen. Ik hoop dat er dan meerdere volgen. Ik wil me liever aansluiten bij de stichting en goed doen voor een ander. En uiteindelijk als je goed bent voor een ander, dan ben je ook goed voor de BV. Hoe mensen zich opstellen als leider, hoe meer discussie. Het is juist goed om een volger te zijn. Ik heb al de leiding over Baas Beach. Ivan luister het zo eens aan en Ivan vraagt zich af wat er met het dictatorschap gebeurd is waar Bas eerder over sprak. Ik heb hier mijn volk zegt Bas met een lach. Hij doelt op de kippen en de koeien. Ivan lacht ook maar vraagt wel of Bas even wil wachten met het uitbouwen van zijn boerderij tot het beter gaat met Utopia BV. Bas vindt dat geen enkel probleem. Zal hij zich er ook aan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 14:01

    Altijd mooi om juist die 2 te zien bij de koeien. Hebben meestal leuke gesprekken en humor. Ik zou het wel jammer vinden als Bas bij het groepje van de bv weggaat. Juist hij is daar op zijn plaats. Precies zoals hij zei er zitten teveel in die groep. En ja er word teveel gekletst en bla bla bla. Er zitten er een paar die zelf geen moer uitvreten maar het allemaal zoveel beter weten. En dan denk ik vooral aan Rob. Dus blijf erin Bas je bent kort maar krachtig zonder veel poeha en dat moet in die groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *