Benjamin wil de stichting uitbreiden

Benjamin wil de stichting uitbreiden

Benjamin is zich samen met Gaby meer gaan bezig houden met de stichting. Nu heeft hij een nieuw idee om de stichting uit te breiden. Maar voordat hij het aan de groep wil voorleggen bespreekt hij zijn idee met Stefanie en Gabriëlle. Hij wil met een ambulance stichting gaan samenwerken om terminale mensen een laatste wens te bieden.

Buiten neemt Bjorn Stefanie even apart, in het verlengde van de wensen pot heb ik contact gehad met stichting Ambulance Wens. Ik wil gaan kijken of het lukt om Utopia open te stellen voor die stichting. Dan kunnen mensen per ambulance met een wens naar Utopia toe komen. Wat denk jij dat de groep daarvan zal vinden? Maar het is wel zo dat die mensen terminaal zijn en het kan ook zo zijn dat er een kind komt. Denk je dat de groep dat zal gaan trekken? Stefanie kent de stichting wel en vind het een goed idee. Wel moet hij het met de rest ook even overleggen. Vervolgens gaat Benjamin met Gabriëlle in het cordwood huis zitten. Ook daar legt hij het plan nog eens uit. Gabriëlle steunt Benjamin ook gelijk en vind het een goed initiatief. Benjamin geeft toe dat hij dit wel moeilijk vindt om in een centraal te melden. Volgens Gabriëlle moet hij dat gewoon doen maar mijn zegen heb je voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:31

  Of het moet iemands laatste wens zijn om te kijken hoe ze daar leven.
  Maar wat ik me afvraag moeten ze daar zelf voor betalen om erin te komen

 2. Lisa at 16:15

  Belachelijk!Mensen die terminaal zijn horen met respect en waardigheid behandeld te worden!Geen vermaak objecten voor Utopia!

 3. Marja at 15:29

  Wat een idioot plan om terminale mensen naar die smerige loods te laten komen. Kan me niet voorstellen dat het je laatste wens is. Bovendien zijn de meeste utopianen alleen in zichzelf en geld geïnteresseerd en op een tv momentje natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *