Bjorn haalt een grap uit met Gaby

Bjorn haalt een grap uit met Gaby

Bjorn was gisteren al met Wim een plan aan het bekokstoven. Uiteindelijk kwamen de heren op het idee om de tekeningen van Gaby te verscheuren. Uiteraard worden er wel eerst kopieën van gemaakt zodat er niks verloren gaat. Na wat voorbereiding heeft hij wat replica’s gemaakt van de orginele tekeningen die kapot zullen worden gescheurd. Maar eerst moet er nog een “ruzie” ontstaan zodat het allemaal geloofwaardig is. Niet veel later doet Bjorn een poging…

Een aantal bewoners zitten op de bank waaronder Gaby, Bjorn Wim en Gina. Bjorn vraagt aan Gaby wat ze verdient heeft vandaag. Haar antwoord is nog niks, ze moet eerst nog wat bevestigen. Daarna vraagt Bjorn het aan Wim. Hij antwoordt honderdduizend euro alleen nog niet gekregen. Dus eigenlijk moeten we ervoor zorgen dat Gaby geen geld meer kan verdienen. Gina hoort het en zegt dat hij de boel op loopt te f*cken. Bjorn loopt weg en zegt dat Gaby te hard gaat. Uit het kantoor pakt hij de “tekeningen” van Gaby. Eenmaal terug in de loods zegt hij wat ik kan doen is deze door midden scheuren zodat je een nieuwe moet maken. Gaby lacht ik weet niet wat ik zou doen. Wordt je dan boos? Ik weet niet wat ik zou doen gaat Gaby verder. Gina merkt op dat jaloezie een slechte eigenschap is en Bjorn scheurt de tekening door. Wim lacht en Gaby zegt verbaasd wat is dit?! Nu moet je wel een nieuwe maken lacht Bjorn. Heb je nou dat echt gedaan vraagt Gaby vol ongeloof. En Naomi vind het ook echt niet kunnen, dit is echt niet cool. Gaby weet echt niet wat ze nu moet doen. Ook Gina vindt dat het echt niet kan. Het is dat ik nu niets van jou zie anders had ik ook wat gesloopt voegt ze eraan toe. Het is niet grappig echt niet! Gaby staat op en zegt tegen Bjorn dat ze het niet kan geloven. Daarna ziet ze het papier en dat is anders. Ik kon het ook echt niet geloven. Wim benadrukt dat hij geen dingen stuk wilde maken, maar jouw reactie echt serieus! Naomi had Bjorn het liefst een klap gegeven. En Gaby dacht al dat er iets aan de hand was… Grap geslaagd, gelukkig kan de gelovige er wel om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maria at 23:33

  als er geld in overvloed was dan was de grap misschien leuk geweest, nu wordt er geld over de balk gesmeten wat van iedereen is, aangezien ze in de min staan is het gewoon een triest zooitje.

 2. Manon at 23:26

  Geintje moet kunnen toch! Gelukkig reageerde Gaby sportief en kon er wel om lachen! Beter dan de zure reacties hier…

 3. anneke at 19:45

  Waarom moeten de mannen nu de meiden pesten stelletje haantjes zo van kijk eens wat ik kan Kom op meiden laat jullie niet kennen
  Het pesten en uit lokken moet nu eens stoppen en ga werken voor geld

 4. Maria at 18:32

  Er worden eerst kopieén gemaakt, allemaal geld weggooien wat ze nu weer doen, en papier en inkt voor kopieéerapparaat kost ook geld. Dit is echt niet grappig.
  Ga s lekker wat doen in plaats van je altijd met een ander bemoeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *