Nicole heeft het gehad met Mark

Nicole heeft het gehad met Mark

Er wordt vandaag heel wat geklaagd in Utopia. (Maar gelukkig ook gelachen… ) Zo spraken Bjorn en Ivan vandaag over de groepsmentaliteit die niet goed is. En Nicole en Gabriëlle hadden het ook over de sfeer onderling. Ivan en Bjorn vinden dat er te veel individualistisch wordt gewerkt. Er is van samenwerken niet echt spreken. De dames daarin tegen ergeren zich aan het gedrag van andere bewoners. Vooral Nicole lijkt het helemaal gehad te hebben met Mark.

Nicole heeft het helemaal gehad met Mark. Ze vindt hem erg overheersend en houdt hem zelfs verantwoordelijk voor de verdrietige financiële status. Mark heeft Nicole aangesproken op de kosten voor de boodschappen, hoewel hij het eerder had goedgekeurd. Agressie borrelde in Nicole naar boven en het liefst had ze hem alle hoeken van de kamer laten zien. Ik heb me nog nooit zo gevoeld vertelt ze tegen Gabriëlle. Maar ook Gina wordt besproken.  Ze is vandaag hard en hoog aan het zingen en daar kunnen de meiden niet goed mee omgaan. Maar ook Bjorn is een flinke bron van irritatie voor Nicole. Wanneer hij zit te smoezen met Gina, of commentaar heeft op de gang zaken. Hij heeft zelf ook nog niets gepresteerd aldus Nicole. Gabriëlle noemt dat al die kleine dingen bijdragen aan een groot gevoel van frustratie. Zoals Bas die zijn zin steeds doordringt. Gabriëlle vind dat de balans in de groep weg is. Ze weet niet wat ze aanmoet met de sfeer in de loods. Eén ding is zeker vertelt Gabriëlle, als het zo door gaat, wil ik hier weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Tony at 13:45

  Nicole heeft helemaal gelijk.
  Mark, ons boekhoudertje, heeft een vreselijke grote mond. Hij loopt interessant te doen, maar hij doet verder ook weinig. Gina mag van hem alles en ze staan in de “min”.
  Misschien wordt het tijd een andere boekhouder te kiezen svp !!

  • Mjo at 07:23

   Precies @anna. Ook van mij is gisteren een reactie niet geplaatst. Hij was netjes en zonder “verkeerd” woordgebruik. Waarschijnlijk ook op/over de verkeerde bewoner gereageerd. Ik nam het namelijk op voor Naomi. OEI!!!!!!!!!!
   Jammer dat dit, dit selectief plaatsingsbeleid. Blijkbaar is begrijpelijk lezen erg moeilijk en interpreteert men het verkeerd, en plaatst men dus niet.

   Maar o wee, als je er naar vraagt. Wordt de web redactie lichtelijk geïrriteerd.

   • anna at 10:00

    Totdat iedereen ophoud om een reactie te geven,er zijn al een boel mensen afgehaakt!!!Ook het kijken word minder misschien moeten ze de mensen inwisselen die nu in Utopia zitten ,oeps of mag dit niet gezegd worden…

    • Mjo at 12:12

     @anna, natuurlijk mag je dat zeggen. (vrijheid van meningsuiting). EN, ik lees geen onfatsoenlijkheid in je reactie.

     Weet je, als ik vaak hoor wat er in Utopia gezegd en geroepen wordt, want niet alles wordt weggepiept, dan denk ik dat het hier op dit forum nogal meevalt. Althans de zichtbare en geplaatste reacties.

     Overigens moet ik eerlijkheidshalve wat bekennen, zo ben ik dan ook wel weer, ik melde vanochtend dat mijn reactie niet was/werd geplaatst. Maar verder in de ochtend, was nieuwsgierig en keek nogmaals bij het betreffende artikel en warempel mijn reactie is geplaatst. (zo’n 24 uur later, maar toch 🙂 )

 2. lena at 01:14

  Mark zou zogenaamd de financiele zaken regelen. Maar sinds hij dit zogenaamd doet zijn ze alleen maar verder in de stront gezakt. Hij heeft niks maar dan ook niks goeds aan de boekhouding gedaan. Hij is dan ook degene die verantwoordelijk is voor de rode cijfers. Je zou denken geen geld dus zo min mogelijk uitgaves maar hij geeft alleen maar meer uit. Zal je boekhouder maar zijn.

 3. Hortence at 00:09

  Mark,moet geen geen inkopen meer doen voor Gina.Die kappersstoel is een hele duren grap.Als Gina uit Utopia gaat moet ze die kappersstoel meenemen en en voor betalen.Waarom zo een duur ding.Het kon ook tweedehands.Dat oranje is zeker ook de kleur van Gina.De bewoners moeten in gesprek over de kappersspullen van Gina.Als ze weg gaat alles meenemen en voor betalen.Ander laat Gina een grote schuld voor ze achter.Niet een ieder kan om gaan met biologische haar producten.

 4. Boerderijbert at 21:39

  De financiële kwestie is inderdaad een fout van Mark. Er moest zo nodig een welness gebouwd worden en een gym met heel veel dure apparatuur. Ik zou eerst de rekeningen betalen en dan investeren. Het zwembad staat er toch al een heel poosje en is daar dan niets op afbetaald?? Slechte boekhouder die Mark.

 5. Elly at 21:13

  Nicole ziet het juist heel goed….wat Mark betreft…. komt door Mark…die hele financiële crisis….zogenaamde boekhouder….en denkt inderdaad dat hij God is…. zelf presteert hij ook weinig….buiten alleen maar patat bakken en slappe frikandellen…. laat hij een keer een marlt organiseren….

 6. Reniertje at 18:49

  Laat nicile eerst zelf naar zich zelf kijken de roddel koningin van utopia zelf brengt ze ook weinig binnen aan geld Ga lekker naar huis toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *