Eerlijkheidstest gaat verder…

Eerlijkheidstest gaat verder…

Mark en Bas zijn eerder bezig geweest met een eerlijkheidstest. Er is toen een klein bedrag verstopt bij het rokersbankje wat gevonden werd door Wim en vervolgens netjes werd terug gebracht. Echter zijn er weer ontwikkelingen. Bas had ook een bedrag verstopt in de wellness en dat is nu weg. Zo ontdekte Bas vanmiddag. Na dit aan Mark te hebben vertelt is het noodzaak om te achterhalen waar het heen is. Bas gaat daarom op zoek en heeft al snel resultaat. Bjorn heeft het geld gisteren gevonden en weer verstopt in de gym. Bas is inmiddels in de gym aangekomen en praat in zichzelf. Hij weet al wie mogelijke daders zijn. Als ik Bjorn en Wim was waar zou ik die 150 euro dan neerleggen? Hij kijkt goed om zich heen en heeft dan al resultaat! Snel loopt hij naar Mark met het geld zodat hij het kwijt is. Maar wat zullen de heren er mee gaan doen? Nog een eerlijkheidstest uitvoeren? Of gaan ze doen alsof zij de eerlijke vinder zijn? Wim heeft zojuist gezien dat het geld weg is. Hij heeft Bjorn er nog niet over gesproken. Wordt vast en zeker vervolgd!

Verder heeft Stefanie ook nog een tattoo gezet op een mede bewoner. Benjamin ging op de stoel liggen en Stefanie deed een poging om een tatoeage te zetten. De tatoeage wordt op zijn been gezet, het gaat om een combinatie van nummers, zijn Utopiaanse paspoortnummer. Benjamin is er verder koel onder en Nicole die er ook bij staat vindt dat hij als nieuweling niet te veel moet klagen. Tatoeëren is accepteren! Benjamin is vrij rustig in zijn antwoordt ik vind het eigenlijk wel een lekker gevoel… Zal de tatoeage lukken?

Stefanie zet tatoeage bij Benjamin

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tony at 11:53

  Die Mark is een nepboekhouder, hij is verantwoordelijk voor het in de “min”staan.
  Is de deurwaarder/acteur al betaald door jou ? Het was jouw grap Mark !!
  Niemand reageert er dan op, zit de rest te slapen of zo ?
  En Bas is niet te vertrouwen, geld uit de kas pakken, eieren en geiten kopen zonder overleg, Stefanie omkopen voor de nominatie, materiaal jatten voor z’n strandtent zonder te vragen etc.
  Deze twee ratten verzinnen dan een eerlijkheidstest ???

 2. Mjo at 09:09

  Misschien zou een eerlijkheidstest voor Mark en Bas ook niet verkeerd zijn. Maar dan wel door een onafhankelijke partij laten uitvoeren.

  Anderen wel de maat nemen, en zich zelf niet. Te zot voor woorden.

 3. anneke at 19:19

  Wat weer een gemene rot streek mag van mij part gehouden worden voor de gene die het gevonden heeft, maar zal me niks verbazen als ze het al zelf gevonden en verdeeld hebben
  zo ga je niet met geld om.
  Waarom een tattoo op je mede bewooner zo verdienen je geen geld je kan wel oefenen maar geld moet er komen.
  Hoeveel kost hij eigenlijk die hun het gaat leren of worden die gesponserd en de naam op aftiteling heeft iemand het gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *