Cordwood huis is officieel geopend!

Cordwood huis is officieel geopend!

We gaan even terug naar gisterenavond, het cordwood huis is af en dat betekend dat er een officiele opening geweest is. Dit speelde gisteren avond plaats na zonsondergang zodat Ivan, Gina en Mark ook mee konden proosten aangezien zij aan de ramadan mee doen. Iedereen ging richting het houten huis en Nicole nam het woord.

Leuk dat jullie er allemaal zijn bij de opening van een project wat een tijd geleden is begonnen. Maar daar gaan we zo even op toasten. Wat ik eerst ga doen is het lintje doorknippen. Zodra het lint is doorgeknipt volgt er gejuich en geklap. Vervolgens komt er regen met bakken uit de hemel en Nicole vertelt dat Wim nog een mooi bordje heeft. Er staat Bed and breakfast op en het is een bordje van haar tante voegt Nicole eraan toe. Daarna gaat iedereen naar binnen en wordt er een borreltje uitgedeeld. Uiteraard ook alcohol vrij voor de ramadanners. Nicole wil nog wat mensen bedanken. Ik kwam hier binnen en heb gelijk gezegd dat ik een cordwood huis wilde bouwen en niemand wist wat het inhield. Ik zelf ook eigenlijk niet en ben onderzoek gaan doen. Het balletje is pas echt gaan rollen door Vanes. Doordat ik in december vorig jaar dit boek cadeau kreeg. Dus Vanessa is de eerste bouwsteen van dit huis geweest. Daarna hadden we een geldprobleem, en wil ook Nicoline heel erg bedanken voor de 500 euro die ze geschonken heeft. Het was de bedoeling dat het mijn project zou worden maar uiteindelijk is het mijn visie geweest. Een huis van iedere Utopiaan, want iedereen heeft er wel een handje in zitten. Ivan jij ook ontzettend bedankt dat je me er doorheen gesleurd hebt en het tot een goed einde heb gebracht. Bedankt daarvoor! Ook Wim jij ook bedankt voor de laatste loodjes die zwaar wogen. Ik ben zo blij dat het af is, en de B&B hierin gedraaid kan worden. Daarna wordt er geproost en is het cordwood huis officieel geopend! Nu nog gasten zodat er geld aan verdient kan worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *