Utopia nieuwtjes 9 juli

Utopia nieuwtjes 9 juli

Het Utopia nieuws van 9 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gabriëlle, Nicole en Stefanie vinden het tijd voor payback time, ze wil het met vuur met vuur bestrijden. Er komen verschillende ideeën voorbij en uiteindelijk wordt het volgende plan waarschijnlijk uitgevoerd. Le Luifel wordt te koop gezet er is dan toevallig een bieder die een geld bedrag biedt meer dan dat de friettent nog kan opleveren. Hoe zal dat aflopen?
 • Mark is alweer vroeg bezig in Le Luifel, hij bakt alvast friet voor.
 • Arjuna is weer op het terrein gesignaleerd, tijd om te sporten!
 • Nicole en Wim zitten op het rokersbankje wat te kletsen. Beide zijn blij dat Gaby nu haar roeping gevonden heeft. Ze lijkt de boel op gepakt te hebben na de nominaties in juni. Ze maakt een positieve verandering door. Zo zegt ze ook steeds meer hoe ze denkt over dingen en geeft ook aan als ze ergens niet mee eens is. Ik hoop alleen wel dat ze het volhoud voegt Nicole eraan toe.
 • Daarna wordt er nog gesproken over de 1K challenge. Volgens Nicole is het niet goed voor de groep, je kunt beter samen geld verdienen. Er worden dingen te koop gezet van anderen zonder overleg en ga zo maar door. Ook is er geroezemoes.
 • Ivan heeft een vette droom gehad, hij sprong van een waterval naar beneden. En werd nog net op tijd wakker om te onthouden wat hij gedroomd heeft.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:07

  Die Arunja wat doet hij daar nog ze kunnen toch al zonder hem sporten kost minder geld
  En over die 1K challenge kan je 300,00 euro winnen maar moet wel in het bedrijf komen ,vindt dit gewoon onzin iedereen moet gewoon werken voor UTOPIA een paar werken hard en die Rob doet niks en zo zijn er nog een paar ,jij hard werken om hun pleziertjes .

 2. Maria at 13:11

  Ze kunnen nog niet eens als groep leven, laat staan als groep samen werken.
  Dat sprookje kun je wel vergeten.
  Er is er altijd wel 1 die de baas wil zijn en alles uitgevoerd wil hebben zoals hij of zij dat wil.

 3. Mjo at 09:52

  Ik ben het wel eens met Nicole dat de 1K challenge niet goed is voor het groepsgedrag/gevoel.

  Je kweekt op deze manier (nog meer) individualisme en “haat en nijd” onder elkaar. Dat is dus absoluut niet bevorderlijk voor de sfeer in Utopia.

  Men moet er naar blijven streven om als groep/team geld te verdienen. Dat wordt het pas een ideale vorm van een maatschappij waar het woord Utopia uiteindelijk voor staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *