Utopia nieuwtjes 8 juli

Utopia nieuwtjes 8 juli

Het Utopia nieuws van 8 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Bjorn heeft gisterenavond verschillende artikelen te koop aangeboden. Dit toen Benjamin, Mark en Bjorn bij het bord keken van de 1K challenge. Wim loopt nog op kop maar Bjorn lijkt ook wat geld te verdienen. Benjamin maakte een opmerking dat hij voor een meier wel naakt in het zwembad wil springen. En daar besluiten Mark en Bjorn iets mee te gaan doen. Ze gaan naar buiten om verschillende spullen te koop aan te bieden die toch niet meer gebruikt worden. Zo gaan er verschillende stoelen in de verkoop, SoChaura-bankje en de Gabsi Taksi.
  • Bas en Ivan hebben de koeien verzorgd. Er ontstond een bijzonder gesprek wat je hier terug kunt lezen.
  • Benjamin en Bjorn zijn bezig met het koken van melk. Vervolgens worden verschillende flessen gevuld.
  • Er wordt ook gewerkt in het kantoor, Mark en Rob zien we achter de computer en Ivan is in de weer met kartonnen dozen.
  • Verder is het nog relatief rustig in Utopia, later komen we weer terug met meer nieuws.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 13:27

    Of hij zit te roken of achter de p.c, Zo is het net of hij veel doet, Rob ga maar naar huis, je weet het mooi te vertellen allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *