Naomi was vannacht in paniek

Naomi was vannacht in paniek

Naomi was vannacht in paniek, er was iets met haar ogen aan de hand. Ze zag wazig of nauwelijks iets… Daarom besloot ze richting Nicole te gaan om advies te vragen. Al snel blijkt dat een kat de mogelijke oorzaak is.

Naomi snelde vannacht de vide op, Nicole! Je moet me echt helpen fluistert ze in paniek. Nicole lag te slapen en zegt verbaas hmm? Naomi vertelt wat er aan de hand is, je moet me echt helpen sorry. Ik heb iets raars in mijn oog. Ik ben helemaal in paniek, ik kan bijna niets meer zien! Kom zitten meis zegt Nicole rustig. En Naomi benadrukt dat het er niet uit ziet, ik schrik me kapot. Nicole kijkt vervolgens met behulp van het lampje wat de telefoon produceert in het oog van Naomi. Het doet echt veel pijn gaat Naomi verder. Geen paniek scheet stelt Nicole haar gerust. Het doet gewoon zeer antwoordt Namoi en ik snap er geen reet van. Heb je dit in een keer vraagt Nicole. Vanuit het niets? Ja zegt Naomi ik ging in mijn oog wrijven en toen werd het vet dik Het lijkt wel of er iets in zit of zo. Nicole kijkt nog een keer en zegt het lijkt net of je een… oke scheet we gaan even koelen. Het moet even gekoeld worden, en er moet echt even iemand naar kijken. Het ziet er akelig uit

De volgende morgen wordt er meer duidelijk blijkbaar heeft de kat op het bed gezeten van Naomi. Vervolgens heeft ze in haar ogen gewreven en er is een of andere reactie ontstaan. Vanmorgen sprak Nicole Bjorn erop aan dat de deur van de loods open stond en niet dicht gedaan is voordat hij ging slapen. Als Nicole verdere details vertelt over het oog van Naomi dat het hoornvlies los bleek te zitten volgt er al snel een streamlock. Naomi zelf loopt met een zonnebril op en zal waarschijnlijk bij de regie geweest zijn voor medische handelingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:42

  Waarom toch steeds dat gekat (om maar even bij katten te blijven) op Naomi.
  Naomi is ook niet echt mijn favoriete inwoner, maar er zijn er wel meerdere inwoners waar het e.e.a. op aan te merken is, die het veel bonter maken. Daar lees ik niet zo vaak iets over.

  Ik kan mij wel voorstellen dat als je s’ nachts wakker wordt en je dan merkt dat je slecht of niets ziet, je in paniek raakt. Of ben jij (Annabel) zo’n held. Niet dat ik het je gun, hoor, maar zou het wel eens willen meemaken.

  Waarschijnlijk heeft Naomi gewoon een katten(haar) allergie. Zeker doordat het oog dik was/is. Door het wrijven in haar oog/ogen, wordt het alleen maar erger. Net zoals bij mensen die hooikoorts als allergie hebben., ook niet in je ogen wrijven, wordt het alleen maar erger.

  Wat betreft dat losgelaten hoornvlies, lijkt mij ook ietwat overdreven. Maar het kan zijn als je lenzen draagt en er een kattenhaar in je oog zit of onder je lens komt, dat dit niet bevorderlijk is voor je hoornvlies. Ook is hierbij een verschil of je harde en zachte lenzen draagt.

  Heeft dat iemand bij de regie geconstateerd??? Zitten daar dan ook al oogartsen, ik waag het te betwijfelen.

 2. Marja at 11:50

  Hoornvlies los? Dat komt niet van een kat . Wel van hard wrijven of contactlenzen, meestal een kleine beschadiging, niet meteen los. Beetje zalf erop. En even niet huilen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *