Wim wil een grap uithalen met Gaby

Wim wil een grap uithalen met Gaby

Er is een nieuwe grappenmaker in Utopia, of eigenlijk grappenmakers. Buiten zaten Wim en Bjorn wat te praten over binnen gekomen opdrachten maar al snel nam net gesprek een andere wending aan. Wim zegt op een gegeven moment dat hij zin heeft om ongein uit te halen, maar wat? Dat weet ik nog niet! Daar moeten we even een nachtje over slapen. Toch gaan de heren wat brainstormen. Zo heeft Bjorn het idee om folie naast het bed van Gabriëlle spannen. Daarop willen ze dan pindakaas of jam opsmeren. Afwachten tot dat ze naar de WC gaat en dan lachen maar. Of een emmer water over iemand heen gooien terwijl iemand op de wc zit. Wim denkt erover om iemand te laten schrikken en onder de trap van de vide te gaan zitten maar dat is volgens Bjorn toch te gevaarlijk. Baas Beach verven in een andere kleur wordt ook nog geopperd… Echter zijn de heren er nog niet uit maar later gaan ze nogmaals in gesprek. Wim heeft een grap uitgehaald die hij bij Gaby uit wil halen.  Hoe lachen is het om een van haar tekeningen te kopiëren, uit te printen en weer terug aan de muur te hangen. En dan koffie erover heen te gooien. Bjorn heeft nog wel een aanvulling. Hij wil ruzie met haar gaan zoeken en in het heetst van de strijd de tekening verscheuren. Het is wel echt een easy doelwit, maar wel lachen aldus Bjorn. De heren spreken af om vanavond te kijken of het kopiëren van de tekening gaat lukken voordat ze van start gaan… Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 09:13

    Mijn hemel wat kinderachtig. Dat folie hebben ze al eens gedaan op het toilet. En verder zijn het puber of vervelende “grapjes”. Zeker Björn kan zich dat niet permitteren, hij is toch al de pispaal

  2. anneke g at 22:35

    Wim niet doen anders verlaag je zelf om te doen wat Mark en Bas hebben gedaan met het geld ,kijken wie er eerlijk is om het geld terug te geven.
    Je bent lekker bezig om producten af te leveren het is alleen jammer dat je geld binnen brengt waar de andere ook van profiteren om shag en sigaretten te kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *