Naomi weet niet of ze in Utopia wil blijven

Naomi weet niet of ze in Utopia wil blijven

Gio is al een tijdje weg en Naomi heeft daar nog steeds moeite mee. Net had ze weer een momentje van heimwee. Ze is al zolang weg en weet niet zeker of ze nog in Utopia wil blijven.

Maar gelukkig zijn Stefanie en Gabriëlle er die haar een luisterend oor bieden. Gabriëlle geeft toe ook last te hebben van heimwee. Maar dan krijgt ze de volgende dag weer een boost. Naomi antwoordt dat ze eigenlijk nog niet naar huis kan. Ik kan nog niet trots weglopen voegt ze eraan toe. Maar van de andere kant zou ze willen dat de tijd in Utopia voorbij zou zijn. Zodat ze over een mooie periode terug zou kunnen kijken. Maar Gio zou het slap vinden als ik naar huis zou gaan. En dan zou hij er ook niet staan. We hebben 1 januari afgesproken met elkaar. Ook heeft ze het zo moeilijk omdat ze haar “vriendje” niet meer kan spreken. Gabriëlle adviseert lekker in Utopia te blijven. Je moet ’t ook niet doen Naoom. Je kan niet meer terug , je kan het niet meer opnieuw doen. Naomi knikt zal ze het vol kunnen houden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Merel at 14:25

  Ga huilie huilie doen……………….stom klein kind! Ja, ik weet dat ze dit niet leest, maar familie ed hopelijk wel!
  D’r relatie houd toch geen stand net zoals de andere stellen die eruit zijn en bovendien had Gio allang aangegeven dat hij eigenlijk helemaal geen relatie wil met haar. Sowieso wil hij in de gewone wereld even geen relatie.

 2. Lisa at 21:56

  Ach misschien gooit iemand het “geleende” bedrag over het hek.Dan kan ze naar Gio,die eigenlijk geen vaste relatie wilde.Ze komt dan van een kouwe kermis thuis.

 3. Anja at 18:11

  Idd, ze had meer met de andere moeten bemoeien, het was alleen gio gio gio, ja en dan voel je je nu alleen,
  Ga er maar niet uit Naomi want gio is een flierefluiter en wil zich niet binden, maar jij klaarblijkelijk wel. Je moet nog veel leren, en nietzo naief zijn.

 4. anneke at 18:00

  Als ze meer met de andere had op getrokken was ze nu niet eenzaam geweest , en waarom kan je diet naar huis want dat kan je altijdt ,en zal Giorgio op haar wachten als hij verstandig is gaat hij door met z’n eigen leven. Ik denk niet dat hij tot 1 Januari kan wachten hij heeft daar 2 exen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *