BV bespreking van Utopia

BV bespreking van Utopia

Er wordt vandaag volop gesproken over de BV, na het centraal van één uur gingen een aantal bewoners nog met elkaar in gesprek over de bv. Missie en visie werden dit keer besproken. Waar willen ze met zijn allen naar toe werken?

De bewoners willen de missie van de BV op papier zetten. Maar wat is het doel van de BV? Er volgt een flinke discussie, waarin de bewoners het moeilijk vinden om het bedrijf los te zien van hun ideale samenleving. Na een uur komen de Utopianen dan toch op een conclusie. De BV bestaat om geld te verdienen: de pot moet zo groot mogelijk worden. Maar dan wel op een verantwoorde manier, met als einddoel een tevreden klant die terug wil komen. De BV is er voor alle mensen die Utopia willen beleven. Vervolgens gaat de vergadering over het stappenplan waarmee ze dit doel willen bereiken. De groep wil de koers van afgelopen weken aanhouden projecten opzetten, hard werken en minder besteden aan eigen pleziertjes. Het doel is om steeds groter te worden. Mark voegt eraan toe dat je als BV wil groeien. Groter worden, groter denken.Met goede evenementen en een goede marketing verwachten de Utopianen een flinke verandering te kunnen maken. Op 7 augustus moet de BV in de positieve cijfers staan, eind september moet het bedrijf zo’n 50.000 euro hebben opgebracht en op 31 december 2015 moet er 135.000 euro in de kas liggen. Mooie plannen. Zou het lukken?

Wat gebeurd er nog meer? Gina heeft een gesprek om een kledinglijn op te zetten. Er worden verschillende mogelijkheden besproken. Ook Bjorn heeft bezoek, hij was met 2 mensen bezig met muziek maken. Wat later zien we Gina samen met Mark op de schommelstoel zitten. Ze is bezig met informatie opvragen om een hond te adopteren. Dat verhaal hebben we al meer gehoord. Gina wil voor de hond gaan zorgen. De mevrouw geeft allerlei informatie en als ze definitief willen adopteren komt er een huisbezoek en wordt alles op gang gezet. Gina gaat verder informatie zoeken op de website en laat het later weten. De kosten zou 260 euro zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 22:06

  Kledinglijn…laat me niet lachen.Wat voor lijn wordt dat dan?Lijn toedeledokie?of lijn 9 hahaha.Er wordt zoveel op los gebrainstormd.Niets verkeerds mee.Maar in het gewone leven doen mensen er opleidingen voor.Utopia had aan het eind van afgelopen jaar moeten stoppen.Een normaal mens kijkt toch niet meer naar die nonsens

 2. Maria at 16:11

  .Gina wil nu ook een kledinglijn, Gina, je kunt je beter bij 1 lijn houden en dat is je kapsterslijn, of verdien je daar al zoveel mee dat je de kledinglijn erbij kunt hebben.
  Ik denk dat er nog maar 1 lijn mogelijk is en dat is de gehele opdoeklijn van Utopia.
  Mijnheer de GROTE BAAS, ga wat anders verzinnen om kijkers te trekken, b.v. goeie programma,s, zonder herhalingen, of ga een loterij opzetten voor de kijkers, dan vliegen de kijkcijfers omhoog.
  Mocht u dat gaan doen, ik ben de bedenker hiervan hahahaha.

 3. anneke g at 15:21

  Een hond adopteren nog meer beesten en kosten denken ze daar niet aan er moet geld binnen komen niet eruit , en vorig jaar kon er ook geen hond erin en nu wel, o ja Gina het vriendinnetje van de baas Mark die vraagt er na dus het mag
  Ze hadden net besloten dat er te veel dieren waren ze veranderen wel erg snel van gedachten , of eet de hond ook voer van de koeien net als de geiten.
  Dat de gene waar de hond van is zich met dit in laat.
  We kunnen er wel boos om worden maar het helpt niet , misschien als Bas roept gooi even een mand of een riem of voerbak over de muur of wat een hond nog meer nodig heeft , alles wat Bas vraagt mag hij houden kijk maar naar de 100,00 euro

 4. Merel at 15:14

  What’s next een olifant, een complete dieren? Dit gaat echt te ver! Waar gaat die arme hond heen als ze het zoals alle waarschijnlijkheid al gauw weer zat zijn? Als Gina eruit gaat, gaat de hond dan mee?

  Dit is géén leven voor een hond daar kan er niet weg en alleen op dat terrein! De dierenbescherming mag wel worden ingeschakeld!

  Belachelijk dat een organisatie hieraan mee werkt. Gina wil een hond adopteren dwz een asiel of buitenlandse hond die al genoeg ellende achter de rug hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *