Veel commentaar over de geitjes

Veel commentaar over de geitjes

De geitjes door Bas besteld, Gerrie en Gerda heeft voor voldoende commotie gezorgd. Dit werd ook bij het centraal weer duidelijk aangezien het schaarse geld ook op een andere manier gebruikt had kunnen worden. Gabriëlle en Mark hebben er ook zo hun mening over. Ze hebben het gehad met Bas.

Buiten staan Mark en Gabriëlle te kletsen. Mark zegt dat Bas gezegd had dat het gratis was. Hij heeft weer tegen me gelogen. Ik ben er klaar mee. Gabriëlle is het er mee eens, het kan echt niet. Volgens de twee moet er beter gecommuniceerd worden zodat dit soort verrassingen voorkomen kunnen worden. Maar de twee hebben nog meer commentaar, zo wordt Stefanie ook besproken. Stiff doet te weinig aldus Mark, dat zijn de feiten. Gabriëlle heeft ook nog weinig binnen gehaald maar als Benjamin tegelijkertijd een gedichtenbundel uitgeeft gaan ze tegenover elkaar concurreren en dat is niet de bedoeling. Daarom wil ze dat haar bundel als eerste uit komt… Hoe dat af zal lopen is natuurlijk nog even afwachten…

Even terug komende op de geitjes, Bas heeft het geldprobleem alweer opgelost. De geitjes kosten in totaal 100 euro en dat zou in 10 maanden terug betaald moeten worden. Na het centraal ging Bas even richting de wei en vond daar iets wat voor hem bedoeld is. Namelijk 100 euro! Er zit een briefje bij waar een kleine boodschap op staat “Dit is voor de geitjes, ga zo door!” Bas lacht en merkt op dat hij nog wel meer geiten had kunnen kopen. In de loods meldt hij wat er zojuist gebeurd is. Nicole vraagt zich af of zijn familie ook het voer gaat betalen. We vermoeden van niet maar het probleem is wel opgelost. Geldzorgen minder, echter had Bas voor de aanschaf van de diertjes misschien toch beter kunnen overleggen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Manon at 23:18

  Wat een vies, naar mannetje is die Mark toch!! Zelf 3 bakjes friet en een frikadel in de frituur gooien en meer doe je niet! En maar de baas lopen spelen.. Nicole en Naomi mogen er ook direct uit, overal commentaar op maar zelf ook alleen maar roddelen en niets doen.. Bas, ik vind je top!! Lekker zo doorgaan, eindelijk weer een beetje leven tussen dit zielige zooitje mensen!!

 2. Hortence at 17:51

  Volgende stemming gewoon vol op Bas.Bas ,brengt gewoon verwarring in de groep.Alles wat die Bas doet moet er iemand bij zijn.Bas ,nooit kast laten draaien.Mark.jij met het geld gelijk in de kluis doen ook van zou patat zaak nooit geld in laten liggen.Bas ,zit ook vaak in jouw kassa te kijken.Weet niet wat hij doet.Als iemand wat besteld laat ze er zelfs voor betalen.Niemand moet schelden voor een andere laten.

 3. Tineke at 15:28

  Het rookgebeuren…voor €40,00 eten en voor €70,00 shag, de omgekeerde wereld en er mag niet over gezeurd worden van Nicole.de overige rokers hielden wijs hun mond. En dan de geitjes, respect voor Gaby hoe ze het omschreef!
  Bas is grappig maar egoistisch en een beetje heel dom.

 4. Marja at 15:12

  Er is niemand eerlijk in utopia, bijna alles wordt geregeld door zenderkamer. Ze hadden als ze dat gewild hadden dat geld ook tegen kunnen houden. ” niets is wat het lijkt in utopia “

 5. anneke at 14:18

  Waar lag dat geld het lijkt wel of hij iemand heeft gehuurd die geld of andere dingen geeft ,dat hij via internet of de telefoon dingen laat komen wat dan zo genaamd gratis is.
  En dat mag toch niet je moet alles binnen UTOPIA verdienen
  Ze moeten hem eens goed toe spreken dat alles eerlijk moet gaan en dan mag hij een week geen internet en vooral geen telefoon vast houden voor dat hij weer dingen besteld ,het moet nu stoppen

 6. Maria at 14:12

  Nicole zegt ook iets, nl of zijn familie ook het voer gaat betalen, Nicole, betaalt jou familie die vieze peuken van jou. Je gaat als 2 druppels water op je vriendje lijken, ook altijd op iedereen commentaar, behalve op zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *