Nicole heeft commentaar gehad over relatie met Ivan

Nicole heeft commentaar gehad over relatie met Ivan

Nicole en Rob zaten vanmorgen nog voor het centraal op het rokersbankje te roken en al snel kwam er een gesprek op gang. De twee bespraken de relatie die ze heeft met Ivan. En daar doet Nicole een bijzondere uitspraak over.

Nicole heeft vanmorgen post gehad maar was al snel klaar met het lezen hiervan. Met een wat droevig gezicht ging ze een sigaretje roken. Daar vertelt ze aan Bas dat ze keihard wil gaan, maar ik heb niet de illusie dat we samen oud gaan worden. Ik ben een vrij persoon en ik wil kunnen gaan en staan waar ik wil. Bas wordt al snel afgelost door Rob en zij vertelt hem wat er precies dwars zit. Haar familie wil dat ze het goed doet in Utopia, terwijl ze alleen maar zien dat ze met Ivan omgaat. Ik houd wel van hem, weet je gaat Nicole verder. Buiten was het natuurlijk heel anders gelopen, maar hier kan je elkaar niet ontlopen. Nicole zou willen dat ook willen dat haar familie en vrienden zien wat er veranderd is. Dat ze nu is gefocust op haar einddoel, haar passie. Het belangrijkste op dit moment is tatoeëren. Ik weet dat ik dit de rest van mijn leven wil doen.

Ook bespreekt Nicole haar brieven met Gabriëlle. Volgens Gabriëlle denkt de familie van haar alweer?! Nicole antwoordt dat ze niet hetzelfde pad bewandelen. Ik doe volledig mijn eigen ding, we zijn nu misschien 3 uur bij elkaar. Volgens Nicole komt het door internet, het is een vertekend beeld. Ik heb geen zin om hier tegenin te boksen. En daarom zat ik er vanmorgen een beetje mee. En als ze dan schrijven van ik heb 4 weken de echte Nicole gezien. Dan denk ik wat? Het is nogal wat dat je relatie door iedereen te zien is. Ik had meer van bijvoorbeeld mijn moeder verwacht. Ik ben een beetje teleurgesteld, juist omdat ik zo hard gewerkt en nagedacht heb. Ivan is wel diegene geweest dat mijn focus nu zo ligt en ik de kans heb gehad om juist dingen te doen die ik wil doen. Ik ben wakker geschopt door hem. Zo helder als ik nu dingen zie heb ik dat nog nooit gezien. Daarom baal ik ervan dat het niet door dringt. Volgens Gabriëlle heeft dat even tijd nodig tot het doordringt. Ben gewoon trots en geef me daar feedback in, in plaats van dat je je bezig gaat houden met hoe mijn relatie hier loopt.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *