Het centraal van 7 juli

Het centraal van 7 juli

Het is 11 uur en dat betekend centraal, enkele bewoners laten even op zich wachten maar uiteindelijk kan de gezamenlijke bespreking van start gaan. Hier lees je alle besproken punten van 7 juli terug.

De samenleving begint en dus gaat Gina aan bod. Het schoonmaakrooster wordt veranderd, zodat voor iedereen duidelijk is wat zijn of haar taak is. Daarna neemt Wim het woord over, hij heeft een financieel overzicht gemaakt van de werkplaats. Hij heeft tot nu to een omzet van 1750 euro gegenereerd. Ook is hij nog bezig met andere meubels die nog akkoord moeten hebben. Daarna heb ik een omzet 1910,- euro. Ik heb een overzicht gemaakt en kun je zien waarmee ik bezig ben.

Mark vertelt dat Wim op de eerste plaats staat van 1K challenge, Gaby is de tweede. Leeft het nog een beetje eigenlijk? Zijn jullie er nog wel mee bezig? Naomi antwoordt er wel mee bezig te zijn en het aan het einde van de week komt. Ook Stefanie wordt aangesproken, zij zegt dat als ze geen eters krijgt ze ook niet weet wat ze moet doen. Er zijn er meerdere zoals Gabriëlle. Ze heeft 2 eters en het gedichtenbundel komt nog. Meer kan ik er niets aan doen. Mark denkt dat het niet echt leeft, er gebeurd weinig.

Er wordt een rondje gedaan wie waar mee bezig is:

Naomi: is bezig met 3 dingen. Ik ben bezig met de kroegennacht, dat er 3 artiesten komen. Frans Duits, Henk Distel en nog iemand. Dat is nog even afwachten. Ook ben ik voor HNA bezig, ik wil een inzameldag concert iets te organiseren. Misschien dat Miss Montreal langs wil komen. En als laatste de Run way show, een soort modellen dag. Momenteel is Naomi daar ook nog druk mee. Op korte termijn is ze bezig met het ontwerpen van een bikini, ook zijn er verschillende fotoshoots gepland.

Rob: is bezig met verkoop van de spullen van de wellness. Er is voor de bank 1400 euro geboden. Ik wil de hot stone ook verkopen en een lamp. Daarvoor wil ik een stoelmassage aanschaffen die kost 8 tientjes. Mensen hoeven zo hun kleren niet uit te doen, dus dat loopt wel. Ook wil ik iemand langs laten komen zodat ik ermee aan de slag kan. BBQ loopt nog voor deze week geen aanmeldingen.

Bas is bezig met Baas Beach boerderij, hij wil een hok maken voor kuikentjes. Er zit een arrangement bij gecombineerd met de strandtent.

Ivan is bezig met de strategie voor de BV, er zal vandaag ook weer gezeten worden. De strategie en doelen moeten helder zijn. Ook het klantenonderzoek zijn Rob en ik over aan het sparren en hoe we dat gaan doen. Daarnaast ben ik met Bjorn bezig om de markt te organiseren. De standhouders worden vastgesteld en moet voor 11 juli bekend maken of ze willen en kunnen. Dan weten we hoeveel standhouders we hebben en wat erbij moet komen. Dit keer ook weer leuke standhouders, het moet een beleving zijn. Mensen moeten Utopia beleven en daar is de markt op gebaseerd. Bjorn vult aan dat er nostalgisch speelgoed zal zijn op de markt, straat artiesten, suikerspin, popcorn, spelletjes voor kinderen. Echt een hele hoek voor kinderen. En we zijn nog met iets heel leuks bezig maar dat is voor de volgende keer. Ook is Ivan nog aan het bekijken voor een volgende throwdown, maar daar is hij nog over in gesprek.

Benjamin is bezig geweest vanuit de stichting. Vanmorgen heb ik op de Utopia courant gezet zodat mensen hun wens in kunnen sturen. Ik ben met wat andere wensen bezig geweest. Maar de wetten voor de arbeidsinspectie is veranderd. Dus er zitten nog wat haken en ogen aan. Er zijn een aantal verwendagen die waarschijnlijk zullen komen. Ook is Benjamin bezig met een gedichtenbundel. Ik ben nog bezig met het benaderen van media omtrent de gouden pot. Ook heb ik van Stefanie een tip gehad om samen te werken met een andere stichting voor kinderen die hoogbegaaft zijn. Ook ben ik bezig met Mark voor een kinder spelletjes middag.

Mark begint over de kindermiddag. Het is voor kinderen die een leuke dag te verzorgen. Verder ben ik bezig met Le Luifel en de B&B. Verder ben ik bezig met de financiën. We zijn in de min gekomen door een stuk mindere markt, geen merchandise en het luxe behoefte systeem. Of te wel het free for all systeem. Daar hield ik te weinig toezicht over, en trek daar het boetekleed voor aan. Maar we zitten wel in een goede flow, als we het zo volhouden zitten we zo weer in de plus.

Gina is bezig met haar kapsalon, het is nog niet helemaal af. Wel wil ze korting geven. Een knipbehandeling 25% korting en de  kleurbehandeling is 15% korting. Ze heeft een gesprek voor haar kledingcollectie. Zondag ben ik jarig en mensen mogen ook langskomen vanaf 14:00 uur. Verder ga ik verder met enkelbandjes maken en armbandjes. Er wordt afgesproken dat Wim zondag de kapsalon af maakt.

Gabriëlle heeft gisteren nieuwe shirtjes online gezet. De nasi en roti avonden zijn ook weer online. Deze week krijg ik alle dingen binnen om mijn bundel op de markt te krijgen. Verder ben ik bezig met mijn website maar is nog onder construction.

Bjorn vertelt over evenementen 10 augustus is een Utopiaans feestje. En 17 juli hebben we de poolparty Baas Beach. We hebben eigenlijk alle vrijdagen wel een feestje. 18 juli is Hollands festijn, met een knipoog naar Hazes. 23 of 24 juli is de jamsessie, welke dag ligt aan de hoeveelheid artiesten die kunnen. Ik wil vandaag of morgen de definitieve datum vaststellen. 26 juli is de markt en 8 augustus is het grote evenement. De kaartjes lopen minimaal, er moet nu gepromoot worden. Naomi vraagt zich af waarom het zolang duurt. Bjorn weet het niet, hij heeft er gisteren ook met Mark over gesproken. Ik spreek die partij niet vaak, meer de voicemail. 11 juli is er een voetbalclinic en kost dit keer 15 euro. Verder ben ik bezig met de promo filmpjes voor evenementen, Hollands festijn, zomer carnaval, Halloween party, een fright night idee, en nog iets heel vets. Ivan en ik zijn aan het kijken of we Utopia fantasy  te organiseren. Een soort live action role playing. Mocht het evenement van 8 augustus niet doorgaan wordt er geen verlies gedraaid. Het loopt via een externe partij. Mocht er geen feest zijn worden er geen kosten gemaakt. Volgende week donderdag wordt de knoop doorgehakt.

Nicole is bezig met de veteranen borrel voor vrouwelijk veteranen. Deze is op 17 juli en op vertoon van een veteranen pas. Er wordt van buitenaf flink aan promotie gedaan. Verder ben ik bezig met een groter veteranen evenement. En natuurlijk met tatoeëren. Ook heb ik jullie nodig om het cordwood huis morgenavond te openen. Met een glaasje champagne erbij. Dit zal om 22:00 uur zijn. Ook wil ik een academie over veteranen opzetten. Ook zou er een stylist kunnen komen voor een nieuwe foto kalender. Deze mag wel eens vernieuwd worden, wat meer gestyled.

Stefanie is bezig met haar post af te maken. Verder ben ik bezig met een tapas avond, iets groter aantal mensen. Eten bij Stif loopt ook nog. En uiteraard ben ik bezig met tatoeëren, volgende week mogen we echt tatoeëren. Verder ben ik samen met Benjamin bezig met de stichting voor hoogbegaafde kinderen. In september ben ik bezig om een hardstyle feestje te organiseren.

Gaby is bezig met tekenen en heeft veel aanvraag binnen. Ook ben ik druk bezig met een stichting van de maand en een academie op te zetten.

Wim is bezig met meubels maken en de bouw op te krikken. Ook ben ik bezig met de workshop voor dames, zij kunnen zich overigens aanmelden.

Gaby begint over de financiën, we staan ver in de min. Gisteren morgen werd ik wakker van gemekker en schrok er van. Die geitjes kosten ook veel geld maar als ik in de min zou staan zou ik geen dieren aanschaffen. Ik vind dat we daar bewuster mee om moeten gaan. Dit is wel een rede waarom we steeds weer in de nul gaan. Bas vertelt dat hij lang geiten wilde, ik betaal ze in termijnen. Wim is van mening dat ze weg zouden kunnen, het is niet overlegd. De twee kosten 100 euro en leven op het voer  van de koeien. Het moet in 10 maanden afbetaald worden. Ivan benadrukt dat dit al de tweede keer is. Kap er alsjeblieft mee, het is niet meer leuk. Wim vind het qua hygiëne wel fijn dat de geiten niet de loods in mogen. Nicole wil een hor deur voor de tattoo shop, het kost hooguit 10 euro. Ze krijgt daar een go voor. Mark had ook nog een dingetje, het eerst volgende centraal is 11 uur. Maar vanmorgen zaten er 3 man. Ik ga niet steeds op die toeter drukken, ben gewoon op tijd klaar! Vrijdag om 13:00 uur is er een verrassing aldus Bjorn, het kost niks en het is hartstikke gezond. Gabriëlle en Nicole doen voortaan de boodschappen voor de samenleving, Mark zal het controleren. De sigaretten kwestie komt weer aan bod, Nicole heeft er geen zin in. Er is al flink bespaard. Daarna sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anna at 12:16

    hoe onnozel is Nicole en ook een verschrikkelijke zeurkous.iedere keer wéér over de sigaretten laat ze lekker stro gaan roken….een dom wicht! mag ook naar huis….

  2. Maria at 12:05

    Er wordt gezegd dat er bezuinigd moet worden, maar als de sigaretten ter sprake komen willen de rokers niks meer zeggen en kappen ze het gesprek af. Nicole heeft er natuurlijk geen zin in, sigaretten zijn een 1e levensbehoefte voor haar. Hoe dom kun je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *