Benjamin wil geen relatie met Stefanie

Benjamin wil geen relatie met Stefanie

Rob en Benjamin hebben een gesprek gehad op het rokersbankje. De twee hadden het over mede bewoonster Stefanie. Beide lijken Stefanie leuk te vinden maar Rob is wel benieuwd wat hij nou echt van haar vindt.

Hoe zit het met jou en Stef dan? vraagt Rob. Ik zou haar best doen. Dat is eigenlijk het enige antwoordt Benji met een lach. Een relatie ziet hij neit echt zitten, ik ben in het huis het meest aangetrokken tot Stefanie, maar meer als friends with benefits voegt hij eraan toe. Rob sluit zich erbij aan, hij wil ook niets met haar. Het is dat je opgesloten zit en het niet helemaal je type is. Normaal zou ik haar voorbij lopen… Conclusie, de heren vinden Stefanie leuk maar niet meer dan dat…

Wat gebeurd er verder nog in Utopia? Cees heeft een  bezoekje gehad van de giropractor. Alles is weer gekraakt en zijn lichaam kan er weer even tegenaan. Verder hebben de bewoners nog een run gedaan voor de kinderen in Senegal om zo geld in te zamelen. Rob en Nicole hebben een gesprek over de  verschillende karakters van Bjorn en Ivan en Cees is bezig met het maken van sandwiches.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *