Het gaat niet goed met Ivan

Het gaat niet goed met Ivan

Het gaat niet goed met Ivan, hij is al enkele uren niet meer op de streams te zien. We hoorde Nicole zeggen dat hij “achter” zou zijn. Waarschijnlijk doelend op de zenderkamer. Ivan lijkt vandaag niet lekker in zijn vel te zitten. Toen de run voor de kinderen in Senegal begon werd Ivan ook mee geroepen. Echter had hij daar niet zo’n zin in, hij had zich afgezonderd in de wellness.  Al snel laat Ivan doorschemeren dat hij helemaal klaar is met Utopia en gebrek aan privacy ervaart. In onderstaande filmpjes is alles nog eens uitvoerig terug te kijken. Waarom Ivan zich zo voelt kunnen we op zich wel raden. Zo trouwt zijn broer binnenkort waar hij niet bij kan zijn, gaat het met Bjorn niet lekker en zal hij daar kritiek over hebben gehad vanuit het thuisfront. Kortom het loopt niet zo lekker. Hoe zal dat aflopen? Ivan is inmiddels weer gesignaleerd en doet net alsof er niets aan de hand is. Kunnen we binnenkort zijn 24 uur aanvraag verwachten?

Verder zijn er een aantal bezoekers het terrein op gekomen, twee B&B gasten met 2 hondjes. Dieren mogen voortaan ook gewoon mee in Utopia. De twee B&B gasten zullen tot morgen 11:00 uur blijven. Ook zijn er wat campingasten en ook de “vriendin” van Bjorn is weer gesignaleerd. De twee liggen lekker in het weiland te kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. lWilhelmina at 12:28

  Ik vind en dat is persoonlijk Ivan een misselijke man.
  Hoe hij tegen Bjorn doet en dat hij zweert op zijn moeder.
  En dat hij Bjorn doodzwijgt, dat klopt helemaal niet.

  Hij ligt er bij mij helemaal uit, hij moet Utopia gewoon verlaten!

 2. Mjo at 09:34

  Tja dat Ivan zich niet lekker in zijn vel voelt zitten, heeft hij toch echt voor een groot deel aan zichzelf te danken.

  Hij zal onderhand, wellicht geholpen (erop geattendeerd zijn) door zijn familie, er achter zijn gekomen, dat zijn gedrag, zeker van de laatste weken, niet door de beugel kan en onacceptabel is.

  Ik denk dat de woorden die hij gebruikt heeft tijdens zijn tirade tegen Bjorn (zeker de woorden: op de dood van mijn moeder) bij zijn familie in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Daar zal Ivan zeker op aangesproken zijn. En dat is niet meer dan terecht.

 3. anna at 07:50

  Het zou stukken rustiger zijn in Utopia zonder Ivan,het kan toch niet de bedoeling zijn dat iedereen bang is en op hun tenen moeten lopen voor hem? En dat leeghoofd vriendin het altijd maar bedekt met de mantel der liefde???Laat hem toch nakijken misschien is hij nog te redden….

 4. Lisa at 23:08

  Ivan heeft gewoon een hanengekraai.Zijn haan moet koning kraaien.Hij hoeft van mij niet te vertrekken.Dit gedrag gebeurt zo vaak in het normale leven alleen kun je dan afstand nemen.Hier blijven ze op elkaars lip zitten.

 5. Maria at 19:21

  Ik denk dat Ivan te horen heeft gekregen van thuis dat hij niet zo met mensen om moet gaan, ik geloof ook niet dat hij dat bij zijn familie zou moeten flikken. Dit is gewoon abnormaal gedrag, en Nicole gaat in sommige dingen met hem mee, Ivan, ga naar huis, en Björn, trek je nou maar niks aan van die gast, hij weet op het ogenblik niet beter, wil gewoon stoer doen.

 6. Toet at 19:12

  Ik zag net die kwal weer .Wat een grote mond heeft hij. ik snap niets van Björn.Laar die vent zelf zitten en reageer niet op hem.Maar ja nu kun je het verschil zien tussen die twee.Bjorn wel opgevoed en over die nare man maar te zwijgen.

 7. Jan at 18:50

  Weg met Ivan. Hij probeert heel utopia naar zijn hand te zetten zoals een echte dictator. Het zou een programma worden met 15 personen maar zolang Ivan er nog bij zit lijkt het daar niet op. Ivan wees verstandig en verlaat het programma we kennen je nu wel. Dit is alleen maar schadelijk voor je verdere toekomst buiten Utopia.

 8. Hyl at 18:05

  Waarom word het niet geplaatst?
  Omdat ivan hopelijk zn 24 u aanvraagt en geen kritiek kan hebben van vermoedelijk talpa?

 9. Hyl at 18:03

  Gelukkig vraag je 24 uur maar aan, hij wil niet afgaan als hij eruit word gestemd, en misschien toch een waarschuwing van talpa gehad wat meneer niet zinde?????
  Ajuuuuuu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *