Gina laat een tatoeage zetten

Gina laat een tatoeage zetten

Terwijl Gina Mark eergisteren nog tegen hield om geen tatoeage te zetten met haar naam liet Gina gisterenavond wel een tatoeage zetten. Op een bijzondere plek…

En dit doet ze om haar moeder te eren, de plek? Onder haar grote tenen. Nicole had Gina van te voren al wel gewaarschuwd dat het erg pijn kan doen. Maar Gina had nergens last van, ze gaf geen kik. Op de ene teen werd een hartje gezet en op de andere een letter. De letter M, je zou denken voor Mark maar Gina beweert dat deze letter absoluut niet voor Mark bedoeld is. Uiteindelijk is het Nicole gelukt om wat moois neer te zetten zoals in de afbeelding te zien is. Gina is enorm trots met haar tatoeage en laat dat ook merken ook. F*cking cute. Dit is de schattigste tattoo die ik ooit heb gezien! voegt ze eraan toe. Dan roept ze Mark erbij, hij is ook erg blij voor haar en vindt het erg leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 10:49

    Als de bewoners elke keer een tattoo laten zetten halen ze geen geld binnen .
    Ik vraag me af als Cees of Bjorn er een willen of dat ook gratis zal zijn ,dat zijn 2 mannen die door de meiden niet geliefd zijn ,

  2. Marja at 10:03

    Je moeder eren met een tatoe onder je teen. Elke dag over je moeder heen lopen en haar vertrappen? Zou er als moeder niet blij mee zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *