Gina walgt van Cees

Gina walgt van Cees

Het was gisterenavond nog lang gezellig, bij Baas Beach was een klein feestje aan de gang. Met de hoe kan het ook anders nodige drankjes. Cees zag het alweer misgaan want de meeste bewoners gaven aan om niet op tijd hun bed in te gaan. Ook zou hij een opmerking gemaakt hebben over Gina. Achter haar rug om!  En Gina is er helemaal klaar mee, ze doet haar beklag aan Rob en Stefanie. ik ga er gewoon zo mee om, het gaat me het ene oor in het andere oor uit zegt ze tegen de twee. Hij klaagt alleen maar en tegen mij zeggen dat ik niks opruim. Ook is Gina van plan morgen het gesprek aan te gaan met Cees. Ook maakt hij soms wat opmerkingen over het eten terwijl ze aan het lijnen is. Zal Gina op Cees stemmen tijdens de nominatie ronde in augustus? Volgens Rob ziet Mark het ook wel ondanks dat de twee een klik lijken te hebben. Cees toen ergens anders in beeld mopperde vrolijk verder, hoe zou dat vandaag aflopen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:14

    Als Cees achter haar om praat , wat doed zij nu dan .
    En Gea Waarom mag hij geen haarlak gebruiken Stefanie krijgt bijna weekelijks een kleur behandeling van Gina dus daar moet ze niet moeilijk over doen.
    (Bedoel het niet kwaad) Cees is ook niet mijn favorite bewoner maar hij kan niets goed doen , ja alleen het koken doet hij goed

  2. Ann at 09:55

    Cees, gaat er aub uit.. Op iedereen commentaar, steeds sta je overal bij. Hoe is dat buiten utopia?? Ben je al met een probleem. Van jezelf daarheen gegaan?? Of je ben ingehuurd om onrust testoken. Wat een irritante man ben je!! Zoek hulp, kijk om je heen, hoe mooi en gezellig het kan zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *