Utopia nieuwtjes 1 augustus

Utopia nieuwtjes 1 augustus

Utopia nieuws van 1 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De campinggasten waar we gisteren over schreven zijn er niet meer. Ze zijn gisterenavond waarschijnlijk verwijderd van het Utopia terrein. Na vele streamlocks waren ze ineens weg. Ook zou de “vriendin” van Bjorn geen Cillia heten maar Madieke en zou ze Naomi van turnen kennen. Ook zouden er pillen bij betrokken zijn waarom de gasten verwijderd zijn… In hoe verre dat waar is is natuurlijk gissen…
 • Cees mag de fotocamera van Naomi niet gebruiken. Zijn ongenoegen uit hij tegenover Gabriëlle, en zij snapt het wel. Gebruik anders de camera van de mobiele telefoon. Cees vindt het op zich een goed idee.
 • Al snel ontstaat er een goed gesprek tussen Cees en Gabriëlle. Cees gaf aan dat hij niet veel gesprekken heeft en volgens Gabriëlle komt dat omdat hij soms wat vervelend over komt. Daarna gaat het over de gezinssituatie bij Cees.
 • Nicole en Benjamin zitten in het kantoor te werken.
 • Stefanie is afgevallen, zo’n 200 gram. En daar oogst ze vrij blij over.
 • Verder is het nog erg rustig in Utopia, de B&B gasten zijn wel gebleven en waren alweer op tijd wakker. Zij zullen rond 11:00 uur weg gaan.

Indien noodzakelijk voorzien we dit bericht nog van updates. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 12:15

  Goh wat toevallig dat die meid Naomi kent. Waarom hebben ze niet met elkaar gesproken? Zal wel niet mogen van de regie. Erg toevallig en net zoals die andere gevallen oa Bas en Gina die elkaar al kende.

 2. Merel at 12:13

  Als Madieke Naomi kent, dan vraag ik me af waarom ze niet met elkaar hebben gesproken. Zal de regie wel hebben opgedragen dat ze moeten doen alsof. Wel weer erg toevallig dat ze elkaar kennen net zoals Bas Gina al kende en meer van die gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *