Vergadering over Utopia the party

Vergadering over Utopia the party

Mark en Benjamin vinden dat Bjorn te weinig bezig is met Utopia The Party. Ze willen Bjorn even op scherp zetten. Er moet namelijk wat gebeuren aan de party.

Benjamin en Mark spreken Bjorn aan onder de veranda, hoe zit het met de promotie en de kaartverkoop? Bjorn besluit te bellen met de organisatie waarmee ze samen werken. Als het telefoongesprek erop zit vertelt Bjorn dat de DJ’s nog promotie gaan doen voor het feest in Utopia. Volgens Mark is de huidige kaartverkoop nog niet voldoende om de kosten te kunnen dekken. En daarom lijkt het hem handig om de horeca in eigen beheer te houden. We moeten gewoon zorgen dat we zat mensen hier krijgen Er moet wat gebeuren! Ook vindt Mark dat ze hebben gefaald, en de tijd dat ze er nu over spreken 8 dagen van te voren is eigenlijk te laat. Er wordt besproken dat er minimaal 250 bezoekers moeten komen  om het rendabel te maken. Ook is kaartverkoop aan de deur nog steeds mogelijk. Ook wordt er afgesproken dat er niet gedronken mag worden onder de bewoners. Het zwembad is ook open, wel moet er toezicht blijven. Dinsdag gaan de heren weer samen zitten om te kijken of er voldoende promotie gedaan is. Ook wordt dinsdag en woensdag alle puntjes op de i gezet. Het feest gaat wel door, dus laten we hopen dat er winst gemaakt kan worden. Mark is op zich nog positief gesteld, hij kocht ook kaartjes net van te voren. Volgens Bjorn is de potentie er zeker, het wordt volgende week echt mooi weer. Plus de prijs voor de kaartjes is zeer aantrekkelijk. Zal het feest alsnog slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Maria at 19:54

  Er is ook helemaal niks leuk aan die markten, het enige wat sommige bewoners leuk vinden is het volop drinken wat ze daar doen, is alleen maar verlies.
  Het lijkt erop dat er bewoners zijn die niet willen dat er een feest wat Björn organiseerd slaagt.
  Al zou het een geslaagd feest zijn is er toch wel 1 die commentaar geeft, we weten wel wie ik bedoel.

 2. anna at 17:22

  er is niet gescholden of iets wat reden kan geven om niet geplaatst te worden en dat is weer gebeurd dus moet ik helaas concluderen dat deze beheerder niet rechtvaardig is en vooral partijdig!!! En over dat geld wat Z.G een appeltje voor de dorst is is de waarheid toch niets aan gelogen….Zal ook wel niet geplaatst worden anders denken de andere dat is NIET rechtvaardig!!!

  • anneke g at 23:28

   Dat heft Thom laatst uit gelegen bij een verhaal van mij omdat ik er ook naar vroeg.
   Toen schreef hij dat er te veel gevloekt en woorden die er niet door konden door dat te erg was om door te kunnen gaan om op deze site te staan.
   En er wordt zowel door de schrijvers als door de gene die daarop weer reageert behoorlijk gescholden ik hou me nog netjes maar heb soms ook hele gemene reacties terug gehad waar ik van schrok kon dat ook maar door Thom gestopt worden ,ik schrik af en toe hoe sommige te keer gaan naar iemand die zijn eigen mening geeft .
   De ene bewoner mag ik meer dan de ander iedereen heeft zijn favoriet , maar ik hou zelf niet van mensen die stelen of treiteren en anderen vinden dat leuk , ik ben zo niet opgevoed ik ben nu 57 en heb respect voor iedereen , en hier zal mijn moeder heel trots op mij zijn geweest als ze nog leefde.

 3. Manon at 14:43

  Ik hoop echt dat er nog heel veel kaartjes verkocht gaan worden! Dat de bewoners eindelijk eens waardering gaan krijgen voor Bjorn.. En zien wat hij doet! Ik gun het Bjorn van harte!

 4. Merel at 12:18

  Heb nooit begrepen waarom kijkers daar heen willen en vaak ook echt gaan. Die zijn gewoon camerageil en hopen ontdekt te worden iig om op tv te komen.
  Die markt bijv. wat heb je daar nou aan? Alles komt van buiten en er is amper wat te koop wat de bewoners zelf hebben gemaakt. Bovendien moet je entree betalen volgens mij iets wat geen enkel markt heeft en wil je wat eten/drinken dan ook. Die feesten kosten je alleen geld en wat is er nou leuk aan?

 5. anneke g at 12:06

  Ik denk als er minder ruzie gemaakt werd dat er meer mensen ook kwamen , maar door dat geruzie onderling vooral tussen Ivan en Bjorn.
  Vooral Ivan denkt dat hij de baas is over UTOPIA , praat hij nog wel eens gewoon met andere mensen over leuke dingen.
  Het zal goed zijn als ze s’avonds eens lekker bij elkaar zaten en leuke bord spelletjes gingen doen en niet de hele tijd achter de computer zaten het werk gedeelte kan je overdag doen.
  En eens lekker met elkaar samen eten aan de mooie grote tafel en niet de ene op de bank de ander in de horeca keuken of wel aan tafel maar de ene hier en de andere aan het eind van de tafel, en ga eens om de beurt koken leuk zal het zijn met de gene waar je niet mee op kan schieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *