Doet Mark te veel in Utopia?

Doet Mark te veel in Utopia?

Volgens Cees neemt Mark teveel hooi op zijn vork en daarom besloot hij vanmorgen met hem het gesprek aan te gaan.

De heren gaan samen zitten bij de picknicktafel en daar begint Cees te vertellen. Hij zag dat Mark vanmorgen alweer vroeg wakker was om voor de B&B gasten te zorgen. Ik heb het er al met Benjamin over gehad, wij vinden namelijk dat het eigenlijk te zwaar wordt voor jou. Op vrijdag moet jij de B&B in orde maken en je hebt ook Le Luifel waar je je op moet storten. Vanochtend doe je ook weer de B&B, want anders is er geen kip die ernaar omkijkt. Het lijkt Cees het beste dat Mark de B&B los gaat laten en alleen het administratieve werk gaat doen. Dan kunnen de andere bewoners zich gaan richten op de gasten. Er komt nog een B&B bij en anders heb jij veel te veel hooi op je vork. Je hebt Le Luifel, de boekhouding en de administratie. Mark antwoordt dat hij juist bezig wil zijn tot het einde van het jaar. Dit zeg ik tegen iedereen, maar ik zal er alles aan doen om winnaar te worden. Dat lijkt mij zo tof om na Gio ‘Utopiaan van het jaar’ te worden. Dus daar moet je gewoon hard voor werken. Ik vind het niet erg om te werken en vindt het juist leuk om met de gasten bezig te zijn. Voorlopig zal Mark dus gewoon de B&B blijven doen maar het was een goed gebaar van Cees. Doet Mark volgens jullie teveel in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 15:59

  Ach Cees hou toch eens op, met je gezeur, slijmerige en betweterig gedoe. Je weet heel goed dat over enkele weken de nominatie rondes zijn. Je hebt je met je gezeur van de afgelopen tijd niet populair gemaakt bij (enkele) de Utopia bewoners en vele kijkers, wil je nu punten gaan scoren. Kom op zeg. dacht je dat we (ik) en de TV kijker dit door hebben.

  Niet alleen nu met Mark, maar ook de afgelopen dagen met het scoren van die (universele) friet machine. Krommende tenen kreeg ik ervan. Met je lichaamstaal van goh, kijk eens wat ik wel niet gedaan/bereik heb. Nou ik vond het niks en om te k*tsen. Het is allemaal zo doorzichtig.

  Weet je Cees, ik zie je ook regelmatig met een zonnebril op, (ook een belachelijke voor je leeftijd, maar dat terzijde), die zet je af als je iemand aanspreekt (niet nu alleen met Mark). Is een kwestie van fatsoen.

  • Marja at 21:16

   Wat heeft het met leeftijd te maken of je een zonnebril draagt of niet. Cees is een zeur, maar hij doet en ziet tenminste meer dan de anderen.

 2. Ann at 13:46

  Ik word zo moe van die cees.. Overal bemoeid hij zich met iedereen, overal weet hij oplossingen voor. Alkeen dat gezicht en gesprek al.. Laat nou eens iedereen met rust, en kijk naar je eigen tekortkomingen, misschien oplossing.. Ben mij, en ik niet alleen goed aan ergeren aan die cees.. Volgens mij al met groot probleem van zichzelf in utopia gekomen of ingehuurd.. Het zal je vader maar zijn!!

 3. anneke at 13:35

  Mark doet dit om te winnen ,maar hij gaat niet winnen.
  En waarom doen de meiden dit niet 1 van die meiden wilden het toch doen waarom doet Mark dit nu zo doen die meiden helemaal niets meer en ze doen al zo weinig

 4. anneke g at 12:16

  Mark doet dit om winnaar te worden , dat kan hij wel vergeten want dat wordt het lievelingetje van de mensen Bas.
  De B&B die kan toch naar de dames gaan en die kunnen gaan samen werken ik dacht zelf dat een van de dames het ook zal gaan doen.
  De camping die heeft Bas voor zijn rekening genomen kunnen de meiden dat wel doen want die zie ik niet veel doen als ze in beeld zijn.

 5. Maria at 12:08

  Als Mark dit allemaal doet, dan doet hij wel veel, ik denk dat er ook veel eigenbelang bij zit waarom hij dat doet, hij geeft zelf aan dat hij Utopiaan van het jaar wil worden en winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *