Het centraal van 1 augustus

Het centraal van 1 augustus

We zijn een tijdje weg geweest, dus is het weer hoogste tijd om je op de hoogte te brengen van wat er gebeurd is. We lopen een beetje achter maar dat zullen we gauw goed maken. Vanavond hebben de bewoners een kort centraal gehad. Hier lees je de besproken punten terug.

Als iedereen in de woonkamer zit opent Gaby het centraal. Ze vertelt dat de bewoners nu een maand verder zijn. Een maand lang hebben de bewoners op de gekste manier geld ingezameld voor Stichting Hulp Straatkinderen Senegal. In totaal heeft de groep een bedrag opgehaald van € 1841,55 euro. Daarna belt Gaby de stichting op om het goede nieuws te vertellen. De stichting is onwijs bij met het opgehaalde bedrag en is de bewoners dankbaar voor alle moeite die zij in dit project hebben gestoken.

Daarna neemt Ivan even het woord. Hij biedt zijn excuses aan tegenover de groep. Zijn gedrag was de afgelopen dagen niet je van het en dat legt hij vervolgens uit. Zijn broer gaat in augustus trouwen en daar kan hij niet bij zijn omdat het in Irak is. Helaas is Ivan dan langer weg dan één dag en dat gaat niet. Hij blijft in Utopia hoe moeilijk hij het ook vindt. Maar Utopia is ook zijn kindje en dat wil hij nog niet achter laten. Gelukkig maar want een aantal bewoners werden al bijna emotioneel. Ivan betuigd spijt  van zijn gedrag en vraagt of de bewoners de bruiloft hier in Utopia mee willen vieren. De bewoners zeggen allemaal dat zij dit graag willen doen voor Ivan. En daarmee sluit het korte centraal toch positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Anja at 08:24

  Ja alweer exuus? Hij meent er geen zak van, ik denk dat de bruiloft hem niet dwars zit maar mensen die hem tegenspreken en niet willen doen wat hij wil, want dat wil een tiran,
  En kijk maar …….bijna iedereen is bang van hem
  Dus Ivan, ga maar eens flink uit je dak dan word je eruit ge………
  En keert de rust terug

  • David Brigham at 12:07

   Ja, dit hebben we al vaker gezien, dit soort nep-excuses van hem. En een beetje zielig doen over de bruiloft. Hopelijk laten de kijkers zich niet zo inpakken als de slaafse bewoners en geven hem een nominatie.

 2. anna at 07:12

  Excuus aan Bjorn is zeker op zijn plaats,maar eerlijk gezegd zijn de excuses die Ivan aanbied niet zoveel waard omdat hij vaak in herhaling valt! Maar hij wil niet op de bank komen zo doorzichtig van hem…..als ik hem zie lopen met dan heeft hij zo’n negatieve uitstraling dat wat mij betreft zijn excuus geen waarde heeft dus naar huis dan pas klaart de lucht in Utopia…en daarna zijn vriendin weg.

 3. anneke g at 22:59

  Heeft Ivan ook zijn excuus aan geboden aan Bjorn of in het algemeen, hij moet Bjorn dan persoonlijk zijn excuus aan bieden daar is hij het meest tegen te keer gegaan.
  Wat hebben ze gedaan om zoveel geld bij elkaar te krijgen , dat lukt wel maar voor hun eigen lukt dat niet, dat er zoveel geld is opgehaald met rare dingen doen , zal het ook gebeurd zijn als ze niet gewoon gestort hadden.

  Dat de Utopia bewoners daar emotioneel van werden van zijn verhaal , nou ik heb geen meelij met hem , en het wordt weer tijd voor zuipen.

  • Marja at 10:27

   Er was een persoon die twee keer 500 euro heeft gestort. Dan gaat het wel hard. Zal wel van Talpa komen. Als ik iets voor die stichting wil geven doe ik dat niet via utopia

 4. MarieJoan at 22:19

  Hoe vaak heeft Ivan zijn excuus al aangeboden, ik geloof er niet meer in.
  Hij zal wel via de buitenwereld gehoord hebben, dat hij niet meer zo goed in de peiling ligt.
  Voor mij mag hij opstappen,ik denk dat het dan veel leuker en ongedwongener wordt in Utopia.Ook om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *