Opent Cees een eigen restaurant?

Opent Cees een eigen restaurant?

Vanmiddag waren een aantal lunchgasten in Utopia. Het verliep op zich goed maar toch niet helemaal. Om een lang verhaal kort te maken de gasten kregen na het Italiaanse broodje, nog een broodje kroket van Cees. Als hij vervolgens de keuken inloopt, ziet hij de de bewoners aan het eten zitten wat eigenlijk bedoelt is voor gasten. Wanneer Cees er wat van zegt, wordt er geïrriteerd naar hem gereageerd. En dat wordt wat later uiteraard besproken. Ivan en Cees zaten onder de veranda en al snel komt het ter sprake.

Cees vertelt dat Stefanie en Gina allebei met hem willen praten. Stefanie waarschijnlijk over de lunch, maar waarover Gina wil praten? Cees heeft geen idee. (is Cees dat vergeten?) Cees haakt in op het lunch verhaal van Stefanie. De klant was helemaal tevredenen daar gaat het om. Dus dat betreft hebben we ons doel bereikt. Maar wat er gebeurd is, Stefanie heeft het geregeld, via de mail heb ik begrepen. Die heeft een keuze gegeven tussen vis, vlees of vegetarisch. En de klant reageert in die mail ‘We zijn benieuwd naar je kookkunsten. Nou wat is er gebeurd heel simpel, Stefanie vroeg op gegeven moment aan mij of ik die Italiaanse broodjes willen maken. Dus ik zei, ja tuurlijk, dat maak ik wel! En vervolgens bood hij nog een broodje kroket aan. Niet veel later zag hij een aantal bewoners eten van het voedsel wat voor gasten bedoeld was. Ivan antwoordt dat het misschien beter is als Cees zijn eigen restaurant begint. Eten bij Cees, Ceesione. Ik zou het persoonlijk niet zo leuk vinden als ik zelf iets organiseer en dat iemand daar steeds een handje bij komt helpen voegt hij eraan toe. Cees geeft aan dat dat nog niet eens zo’n slecht idee is. Hebben we binnenkort nog een eetgelegenheid in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 09:55

  ja die wijven met de grote W zijn zo respectloos tegenover oudere mensen,zo heb ik het nooit geleerd.Onenigheid kan altijd maar laat als SNOTBRAK oudere mensen in hun waarde en toon respect ! Als dat mijn dochter was zou ik me eigen diep schamen,tekort aan opvoeding. randdebielen

  HAALLO met GINAAAAAAAAAAAAAAAA

 2. Hyl at 08:31

  Stephanie is aan het treiteren, gister tegen cees ook al heel minachtend, bah, het is een grote kattekop, helemaal een leeg hoofd, totaal geen respect naar anderen, kort gezegt, geen prettig iemand ,voegt niets toe. Exit!!!!?

 3. anna at 07:21

  Die meid is ook geen aanwinst voor Utopia! Ze neemt de boel in de maling met haar zg doel om daar te zitten! Ook weet ze niet wat Respect hebben betekend ze doet graag mensen kwetsen!

 4. anneke g at 22:46

  Wat is dat gemeen om van het eten te eten wat niet voor hun bedoeld was als het in de horeca keuken is wat doen hun daar dan, ze hebben toch een eigen keuken en koelkast haal daar je eten uit of vraag anders of je wat mag.
  De meiden weten dat Cees gasten had die er kwamen eten blijf er van af maar het valt me op dat Stefanie er weer bij is ,die is meestal als er rottig geit er is bij heeft die griet niets beters te doen.

 5. Maria at 22:18

  Is het zo gek dat Cees er iets van zegt als ze alles opeten wat voor gasten is bedoeld, stelletje aasgieren, en je mag vooral niks zeggen Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *