Zorgen om het festival van Bjorn nemen toe

Zorgen om het festival van Bjorn nemen toe

Zoals we vandaag al schreven is er vandaag flink gewerkt aan de organisatie en verdere uitwerking van het festival van Bjorn wat op 8 augustus plaat zal vinden. Ook Ivan heeft zo zijn zorgen om het feestje en daarom gaat hij daarover in gesprek met Mark.

Aangezien Mark ook bij deze vergadering aanwezig was en Ivan Bjorn zo niets hoeft te vragen kan Mark er makkelijk antwoord op geven. Mark vertelt dat hij en Benjamin Bjorn duidelijk hebben gemaakt dat er iets moet gaan gebeuren. De kaartverkoop kan helemaal beter, er zijn nu nog maar 134 kaarten verkocht en dat is natuurlijk te weinig. Volgens Mark moeten er minimaal 250 kaarten verkocht worden om alle kosten te dekken. Volgens Ivan is Bjorn alleen maar bezig met de kosten dekkend te krijgen en verder niets. Hij vergelijkt het feest van Bjorn met de musical van Ron vorig jaar. En hij is bang dat de BV toch verlies gaat draaien. Mark antwoordt dat er is afgesproken dat er tot woensdag gewacht wordt hoeveel kaarten er zijn verkocht. Er is alleen geen plan gemaakt wanneer er minder kaarten zijn verkocht. Ivan haakt erop in en wil een afspraak met Mark maken. Als er minder 250 kaarten zijn verkocht dan gaat er een streep door het evenement. Mark antwoordt dat hij dat wel een goede afspraak vindt. Zeker omdat Bjorn 5 maanden de tijd heeft gehad om een goede promotie op te zetten. Hij is diegene die schuldig is, en nu kan hij zich bewijzen. Het kan nog wel een succes worden voegt Mark eraan toe. Daarna lopen de mannen terug naar de loods en daar ziet Mark iets wat niet ten goede komt van het festival. Bjorn ligt namelijk te slapen op de bank. Kijk dat is evenementen planning ten top voegt Mark er lichtelijk sarcastisch aan toe… Zal het allemaal wel goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:34

    Als ze Björn maar ergens de schuld van kunnen geven, maar inderdaad vakantietijd en festivals zat. Utopiapubliek lijken me nu niet festivalgangers, dat is meer Dries Roelvink en Frans Duyts publiek lijkt me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *