Ook Bas praat met Bjorn over Ivan

Ook Bas praat met Bjorn over Ivan

Na het gesprek wat Bas gehad heeft met Ivan besluit Bas ook nog te praten met Bjorn. Binnen in het kantoor spreekt Bas Bjorn aan. Wat ik denk is dat jullie gewoon bezig zijn met hoe jullie zelf in de situatie staan en allebei wat minder in elkaar kunnen inleven. Maar Bjorn is er helemaal klaar mee. Ik vind het allemaal prima voegt hij eraan toe. Ivan heeft moeite als mensen tegen hem in gaan. Het is prima, maar het is niet only Ivan’s way. Iedereen zegt altijd ja en amen en ik zeg dat niet. Ik ben nooit een jaknikker geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Volgens Bas is er meer gaande, ik heb vele discussies tussen jou en Ivan gezien en het is  mij opgevallen dat jij Ivan zijn woede goed kan triggeren. Maar volgens Bjorn is dat niet zo. Ik doe zoiets niet bij iemand voegt Bjorn eraan toe. Ik zit zo niet in elkaar, ik realiseer eerst voordat ik iets zeg. Het maakt mij niet uit wat voor slap excuus hij gebruikt om het goed te praten. Maar zo zit ik niet in elkaar. Dat is gewoon niet menselijk, ik doe dat bijvoorbeeld niet. Ook laat Bjorn weten dat het niet meer goed zal komen tussen hem en Ivan. De vriendschap is voorbij en hij laat alles lekker langs hem gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. gina at 07:21

  Als ivan zegt ga in de hoek zitten doen ze dat ivan is een misselijk mannetje altijd de laste woord hebben .die moet er snel uit ik hoop dat ie 24 uur aanvraagt .en Nicole is net zo dat wordt 2 de ivan

  • David Brigham at 16:38

   Een mediator hielp toen ook niet… of niet lang. Zoiets vraagt rationele goedwillende klanten, en Ivan is dat IMHO niet.

 2. Hannah at 14:37

  Helemaal waar Bjorn! De Utopia kijkers hebben allang gezien dat Ivan alles naar zijn hand wil zetten en van niemand tegenspraak duldt. Nu moeten alleen nog bij de bewoners de schellen van de ogen vallen (om maar eens een mooi Nederlands spreekwoord te gebruiken) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *