Benjamin zet schoonmaak plan door

Benjamin zet schoonmaak plan door

Eerder schreven we er al over, Benjamin heeft een nieuwe missie. Hij wil namelijk de loods schoonmaken en schoon houden. Maar of hem dat gaat lukken? Meerdere deden een poging en er kwam vervolgens weinig van terecht. Vanmiddag begon Benjamin met zijn plan… Hoever zal hij komen?

Benjamin heeft de laatste dagen flink gewerkt aan een schoonmaak schema. En deze wil hij even met Ivan overleggen. Hij ploft naast Ivan op de bank en laat hem zijn plannen inzien. Benjamin begint vervolgens te vertellen. Als het aan hem ligt worden de bewoners verdeeld over de even en de oneven dagen van de naamd. Zo heb je om de dat wat te doen, dat is wel chill toch? En er moet echt iets gebeuren. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de kastjes, zo goor. Als we aan het begin even een halfuurtje met zijn allen doorpakken zul je zien dat als we het straks goed bijhouden, we veel minder tijd kwijt zijn aan schoonmaken. Hooguit een kwartiertje. Ivan lijkt niet overtuigt maar proberen kan natuurlijk altijd. Eigen veranderd er niet zoveel, er zijn nog steeds groepjes en taken. Er staat nu alleen goed beschreven wat er allemaal bij een taak hoort. Ik vind het ook goed dat er ruimte is voor overleg, niet alles staat vast, hè? Dat klopt, antwoordt Benjamin, als iemand het echt verschrikkelijk vindt om de douche te doen, dan moet je dat gewoon kunnen overleggen met elkaar vind ik. Zullen de plannen van Benjamin slagen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 20:07

  Waarom overlegt hij dat met Ivan? Die heb ik nog nooit met een stofdoek gezien!
  Je kan beter met de mensen die ook een schone loods belangrijk vinden (Naomi, Gina, Mark) een groep vormen en dan als groepje de rest overtuigen van de noodzaak van een schoonmaakrooster. En regel een workshop hygiene en professionele schoonmaak.
  Vooral met dit extreem warme weer vermenigvuldigen bacteriën zich heel snel en is goed schoonmaken juist belangrijk.

  • anneke g at 21:12

   Heeft volgens mij geen nut ze houden het misschien 2 a 3 dagen vol aan dan begint het weer van voor af aan niet schoonmaken

 2. Maria at 18:16

  Dat er nou iemand komt die eindelijk eens iets wil doen aan de loods is geweldig, na 1½ jaar aanklooien misschien toch de laatste 6 maanden een loods waarin je gezellig kunt zitten.
  Benjamin kan bij mij niet meer stuk, nu de andere nog, xxx Benjamin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *