Gabriëlle en Gina bespreken de liefde

Gabriëlle en Gina bespreken de liefde

Het is rustig in Utopia, net zoals de meeste Nederlanders doen ze rustig aan in dit tropische weer. Gabriëlle en Gina hebben een gesprek gehad over de liefde. In het bijzonder werd de relatie tussen Gina en Mark besproken.

Gina zegt wel iets met Mark te hebben maar we hebben geen verkering. Gabriëlle vertelt dat ze de twee goed in de gaten heeft gehouden toen ze gisteren met zijn tweeën in het zwembad waren. Je zag heel goed dat jullie verliefd op elkaar zijn met alles erop en eraan. En dan heb je helemaal geen seks is dat niet moeilijk?! Gina antwoordt dat het wel moeilijk is en er zijn kleine momenten dat de verleiding lonkt, maar verder probeer ik er gewoon niet aan te denken. Soms is het wel moeilijk om je lichaam tegen te spreken. Maar gelukkig slapen we ook niet meer in hetzelfde bed.  Ze is ervan overtuigd dat zij en Mark allang seks zouden hebben gehad als ze nog steeds in één bed zouden slapen. Dan ben je geneigd om de dekens over je heen te trekken en aan elkaar te zitten. Maar Gabriëlle denkt nog een beetje verder, stel nou dat de camera’s uit zouden staan voor één nachtje, zou je het dan doen? Gina hoeft niet lang na te denken nee is haar antwoord. Want dan zouden jullie erbij zijn. Dan mogen jullie in de B&B voegt Gabriëlle eraan toe. Maar nee Gina blijft bij haar standpunt. Ik heb mezelf beloofd om geen seks in Utopia te hebben. Zelfs als er geen camera’s zouden zijn.  En Mark? vraagt Gabriëlle. Ik ben blij dat hij het met me eens is antwoord verliefde Gina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:29

    Gabrielle begint op de Laura’s te lijken met het uithoren van mensen hoe het zal zijn met de sex met iemand in UTOPIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *