Komt er een goudvis logeren in Utopia?

Komt er een goudvis logeren in Utopia?

Bas zat in het kantoor en kwam een mailtje tegen, een mailtje met een bijzonder verzoek aan de bewoners. Hij besluit het voor te lezen aan Gabriëlle die erbij staat:

“Beste bewoners van Utopia,
Ik heb een vraagje voor jullie want ik heb een vis. Een goudvis. Ik ga de zomervakantie naar Amerika voor 5 weken, en mijn vraag was. Kan mijn goudvis bij jullie logeren? Jullie krijgen dan mijn kom en voer. Ik hoop dat het mag want anders gaat mijn goudvis dood. “

Bas kijkt naar Gabriëlle en zij zegt dat ze het niet serieus kan nemen. Hoezo niet vraagt Bas verontwaardigd. Zijn wij de enige in de buur van haar die voor een goudvis kunnen zorgen vraagt Gabriëlle zich af. Weet je wat het is gaat Bas verder, we kunnen toch wel voor een goudvis zorgen! Toch? Bas kijkt ook naar Ivan en die schudt zijn hoofd. Gabriëlle benadrukt dat ze denkt dat het echt niet serieus is. Bas vindt het wel lachen om een goudvis te hebben. En na 5 weken is ie weg of anders eten we hem op. Let jij er maar op dan benadrukt Gabriëlle die het niet echt ziet zitten. Ja dat is goed antwoordt Bas. Ik ga hier gewoon een hele dierentuin maken joh!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *