Geheime bestelling van Bas is binnen

Geheime bestelling van Bas is binnen

Eerder schreven we al over de geheime plannen van Bas. Hij heeft toen gebeld voor verschillende eieren om deze in Utopia uit te laten broeden door de kippen. Ook heeft hij geiten besteld bij boer John. De geiten zijn er nog niet maar de eieren zijn zojuist gearriveerd!

Bas sluipt over het terrein richting de brievenbus. Het pakketje is groter dan hij dacht en moeilijk te verhullen bovendien. Hij hoopt dat de doos ongezien blijft als hij hem achter zijn rug houdt. Voorzichtig vervolgt hij zijn weg naar het veilige Baas Beach. Daar opent hij het pakket en haalt hij er twee eierdozen uit. Hij leest hardop voor uit de handleiding, eerst vier uur op kamertemperatuur, daarna pas onder de kip leggen. Niet gelijk beginnen met broeien, want dat geeft slechte resultaten. En dan leest hij de bestelbon. Twee kalkoenen, vier pekingeenden, vier maraans, één diverse… Hier is het wel kamertemperatuur, toch? en verstopt de eierdozen in een keukenkastje van zijn strandtentje. De instructies verstopt hij boven de koelkast. Kortom het geheime plan is tot uitvoering gebracht. Maar wanneer komen de bewoners erachter? En wat zullen zij ervan vinden? De bewoners hadden eerder al flink wat kritiek... We zullen het zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 17:09

    Vind het een beetje verdacht allemaal wat deze Bas doet…als je iets koopt ..dan lees je het voor je zelf …dus niet hard op…..dit is zo gespeeld .

  2. gn van schaik at 20:55

    Ik vind het wel vreemd dat wanneeŕ Bas in het geheim iets besteld hij ook toevallig diegene is die de post ophaald , dat is nu met die eieren en ook toen met zijn afluisterapparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *