Utopia nieuwtjes 30 juni

Utopia nieuwtjes 30 juni

Het Utopia nieuws van 30 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Een aantal bewoners gingen extreem laat naar bed. Zo vertelt Mark aan Wim en Gina in het kantoor. Stefanie kwam pas om 04:20 naar boven. En Ivan is ook pas laat zijn bed in gegaan. Wim is vooral blij dat hij het maar bij 2 borreltjes gelaten heeft.
 • Stefanie heeft post ontvangen van het thuisfront. Ze ligt op de vide in bed te lezen. Helaas zegt ze niets tot amper…
 • Hoe denkt Gio over zijn vertrek? Benjamin vroeg het hem vanmorgen. Gio zegt lekker naar huis. Meteen naar mijn opa en oma toe en de rest van de familieleden. Maar het doet ook gewoon zeer man.
 • Momenteel kijkt Gio filmpjes terug op de telefoon, hij zal Utopia vast en zeker gaan missen.
 • Naomi heeft het er moeilijk mee dat haar vriendje Utopia zal verlaten. Ze besluiten samen een rondje te lopen.
 • Inmiddels is Gio alweer een aantal uren weg uit Utopia.
 • Naomi is inmiddels ook weer bijgekomen van alle emoties. Nederland verwacht dat ik naar huis ga. Maar dat is ze niet echt van plan! Ze wil namelijk gaan knallen. Later hebben Gaby en Naomi de bakfiets opgehaald bij de poort en daar laat Naomi weten zijn telefoon nummer te hebben. Hopelijk vergeet Gio haar niet voegt ze eraan toe.
 • Gaby is ook druk bezig geweest met tekenen, haar nieuwe hobby.
 • Ondanks het weer is er flink gewerkt aan de strandtent van Bas. Er moest flink wat zand naar toe vervoerd worden.
 • Bjorn heeft een meisje op bezoek. Ze heeft een gitaar bij en speelt daar verschillende liedjes op. Bjorn zingt, zal hij zangles krijgen? Of oefent hij een act?
 • Door flinke server problemen hebben we gedurende dag geen berichten kunnen plaatsen. Voor zover we nu weten is dat helemaal opgelost. Wij hebben gelukkig weer beeld en zullen je dan ook op de hoogte houden van het laatste Utopia nieuws!

Mocht het nodig zijn vullen we dit bericht nog aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Merel at 08:19

  Stom zeg ik lees mijn 1e reactie terug. Ik bedoelde natuurlijk dat Naomi zich beter voor kan gaan bereiden. Ook bedoelde ik witte ipv met een N erachter en tussen witte en rode hoort ”en” te staan.

 2. Merel at 08:15

  Joze,

  Dat zou heel goed kunnen. Viel het jou ook op? Arjuna heeft iig een rode. Aparte naam trouwens. Iemand die weet waar die naam vandaan komt?

 3. Merel at 21:50

  Ach wat is Naomi zielig zeg. Ze mag zich alvast voor gaan bereiden, want deze relatie houdt geen stand net als al die andere die eenmaal eruit zijn gegaan.
  Gio heeft het zelf ooit gezegd.

  Is het jullie ook opgevallen dat als er bezoek voor de bewoners komt dat ze vaak in witten rode auto’s komen?!
  Die moeten van het programma zijn. Tot de parkeerplaats rijden ze met hun eigen auto en dan stappen ze over op een leenauto. Snap het niet, want als het om privacy gaat kunnen ze het nummerbord net zo goed blocken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *