Utopia kijkcijfers week 26

Utopia kijkcijfers week 26

De kijkcijfers van Utopia week 26. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 26 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 22 juni: 656.000 kijkers
  • Dinsdag 23 juni: 736.000 kijkers
  • Woensdag 24 juni: 565.000 kijkers
  • Donderdag 25 juni: 555.000 kijkers
  • vrijdag 26 juni:384.000 kijkers

Met een flinke spurt in begin van vorige week lijkt het programma weer op te krabbelen. Maar naar mate de week vordert lijken de Utopia kijkcijfers toch weer te dalen. Ook zien we een flinke dip op vrijdag…  Hoe zullen de kijkcijfers volgende week zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ellen at 09:26

    Saai, 3 meiden die helemaal niets toevoegen, Ivan de dictator!een boekhouder van niets en de rest is ook niet meer te volgen.
    Ik haak af!

  2. anna at 05:20

    het word steeds minder de kijkcijfers,misschien willen de mensen niet meer kijken naar een gestoorde Ivan met zijn te grote bek.En hoera voor Bjorn die als enige wat terug zegt ze zijn allemaal bang voor hem.en dan die Nicole is ze nou blind of is ze verschrikkelijk bang voor hem? Ik weet wel als de regie niet ingrijpt en hem eens op zijn plaats zet dat er dan een heleboel ellende te verwachten is….en niet alleen de kijkcijfers dalen maar ik zie ook een heleboel mensen niet meer die altijd reacties gaven…die eens wat en iedereen die mee mag stemmen vraag ik en vele mensen met mij STEM DIE IDIOOT ERUIT!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *