Naomi had een emotionele bui

Naomi had een emotionele bui

Gio is alweer een paar uur weg uit Utopia, Naomi had het toen al moeilijk maar zojuist had ze weer een emotionele bui. Ze mist haar “vriend” en lijkt een beetje liefdesverdriet te hebben. Samen met Gaby bespreekt ze het op de schommelstoel. Op dat rustige plekje begint Naomi al snel te huilen en Gaby probeert haar wat op te beuren. Kijk naar de liefde tussen jullie. Ik heb daar geen twijfels over voegt ze eraan toe.  Er lijkt een klein lachje op het gezicht van Naomi te verschijnen maar al snel volgen de tranen weer. Ik heb gewoon geen zin in mijn eerste nachtje alleen snikt ze. Dat is het moeilijkst, slapen denk ik. Gaby slaat wederom een arm om haar heen en probeert haar aan het lachen te krijgen. Misschien kunnen we een emotiecursus nemen. Maar Naomi lacht niet, gelukkig wordt ze uiteindelijk wel wat rustiger. Zal Naomi er nog bovenop komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willy at 08:19

    Ja die nachten alleen he??????????? Zet gio maar uit je hoofd, je wist dat dit tijdelijk was, hij heeft het je zo vaak duidelijk gemaakt, maar zodra je ging janken had hij weer medelij met haar en dat wist je Naomi, niet zo naief nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *