Bjorn en Ivan weer vrienden?

Bjorn en Ivan weer vrienden?

We gaan even terug naar gisterennacht en iets vroeger. Bjorn en Ivan hebben het de laatste tijd niet zo met elkaar. Bjorn heeft dit eerder al besproken met hem in een lang gesprek waar de twee niet uit leken te komen. Echter leek daar vannacht verandering in te komen. De twee heren zaten samen aan tafel te overleggen over de markt. En na ruim 2,5 uur vertrokken de mannen voldaan richting hun bed. Er zijn geen ruzies ontstaan en de vriendschap lijkt weer een beetje terug te komen. Trusten jongen zegt Bjorn. Een goede vergadering, goede vergadering voegt hij eraan toe.

We hebben ook nog even een geiten update. Bas wil het dierenrijk in Utopia uitbreiden. Gisteren ontving hij ook al broedeieren waarvan er momenteel al een stuk gemaakt is door de broedkip. Bas besluit daarom de wel bekende boer John te bellen voor advies. En uiteraard voor de geitjes, want er is een verblijf klaar dus kunnen ze komen zo vertelt Bas. Boer John beloofd het binnenkort te regelen en we horen maandag vallen. Wellicht zullen er dan 2 dwerggeitjes komen. Ook geeft hij nog een tip over het uitbroeden van eieren, het kan wat te veel zijn voor de kip. En laat de kippen met rust, kijk niet teveel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Merel at 16:49

  Ze moeten eens meer van de akker leven, de melk meer gebruiken, Nicole die haar belofte na hoort te komen door yoghurt en kaas te gaan maken en ze hebben alweer eten.

  Als je beter had geluisterd, dan had Bas al gevraagd aan het bedrijf hoe het zit mbt uitbroeden.

  Bjorn en Ivan dat is maar voor even goed en ik zit te wachten totdat het weer fout gaat. Dat ze ”aardig” tegen elkaar zijn is nooit van lange duur, dat is nou eenmaal algemeen bekend!

 2. anneke at 11:03

  Heeft iedereen zijn goed keuring gegeven voor de geitjes, heeft die Bas niet door dat geiten ook geld kost en de aan koop en voer.
  En over die eieren moet hij dat niet vragen aan de gene waar hij dat gekocht heeft.
  En weten ze al wat hij gedaan heeft met deze aan koop.
  Ze staan veel in het rood daarom begrijp ik nog steeds niet dat de supermarkt en al de andere spullen die ze kopen nog geleverd worden , daar moet de productie team toch elke week een bijdrage extra geven lijkt mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *