Utopia nieuwtjes 3 juli

Utopia nieuwtjes 3 juli

Het Utopia nieuws van 3 juli vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gisteren heeft Gabriëlle een academie gegeven over haar afval actie. Ook Arjuna was hierbij aanwezig. Benieuwd hoe deze academie verliep? We hebben een filmpje toegevoegd aan deze pagina.
 • De meeste bewoners zijn vroeg wakker, de hitte is toch ergens goed voor!
 • Vandaag staat de opening van Baas Beach op het programma. En als het goed is komt Patricia Paay ook. Hoe zal dat aflopen?
 • Wim is alweer druk bezig met het cordwood huis. De afwerking aan de binnenkant komt aan bod.
 • Naomi is bezig met een dag dat haar spierziekte de aandacht krijgt. Ze heeft een dag voor ogen dat iedereen met een mitella moet lopen zoals zij dat ook wel eens moet. Ook zal ze haar eigen verhaal vertellen. Benjamin vindt het een goed idee als hij erover hoort. Maar hoe zit het met de inkomsten? Volgens Naomi gaat dat wel goed komen, er zijn geen kosten maar wel inkomsten.
 • Stefanie heeft een gesprekje gehad met Naomi over Rob. Stefanie vertelt zich rot te voelen, ik kan wel in een dip gaan zitten maar daar schiet je niks mee op. Ook heeft ze spijt van haar acties maar of het goed komt? Ze denkt van niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 11:38

  Ze moet zich niet zo ontzettend aanstellen! Ziek, laat me niet lachen zeg! Ja ze heeft een spierziekte, maar het is echt niet zo erg hoor. Het is geen ms en het is géén kanker. Ze kan alles en gebruikt het als excuus………………ik ben ziek………..zielig!

 2. Maria at 11:23

  Stefanie, nou ophouden met huilen, verzamel je energie en ga ook eens lekker iets doen waar je wat mee kunt verdienen, ik zie jou voor 90% sip kijken, doe er wat aan of ga weg.

 3. Willy at 09:56

  Waarom weer over haar spierziekt? Heeft ze toch wel eens gedaan? Dat dure apparaat gebruikt ze ook niet, niet nodig zeker.
  En stephanie is stom geweest, ik snap haar vriend, over en uit, verstandig, want als ze drank op heeft is ze schijnbaar niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *